Sol, vin och fest!

Hej på er!

Jag sitter i min nya lägenhet och bloggar nu. Riktigt grymt här, ska visa bilder sedan när flyttkaoset lagt sig lite. Nu ska vi steka på lite körv och dricka lite vin på min balkong! =)

Sedan bär det av till min arbetskamrat Kristian för lite fest!

Solen skiner och det är grymt varmt! Har gått i kjol, bara ben och flipflops hela dagen! =)

Hoppas ni har en superbra lördag!

Smidig flytt

Flytten gick hur smidigt som helst igår och lägenheten var kliniskt ren! Man vill ju inte gärna börja städa det första man gör när man flyttar till nytt.

Nu börjar det roliga med att packa upp saker istället! Men eftersom det är en helt vanlig dag så ska jag ju jobba först.

Vägde mig förresten i förrgår. 67 kg på kvällen. Verkar lovande det här!

Dagen D?

Idag hoppas jag på att få nycklarna! Besiktning klockan två och sedan är det i så fall dags att börja flytta saker. Håll tummarna! =)

Nu blir det i vanlig ordning till att arbeta först!

Sista rycket här hemma

Ikväll gör jag det sista med packningen inför flytten. Sedan, med lite tur kommer vi kunna flytta över mina saker redan imorgon eftermiddag. Får förhoppningsvis nycklarna runt tvåtiden!! Can't wait. Det här var nog ett av mina bättre beslut här i livet. Även fast det är en trist situation så är det ett bra beslut. I slutändan!

Halsen är förresten återställd nu!! GRYMT skönt. Så efter helgens bravader så blir det träning igen. Längtar! Springa runt mina nya kvarter, haha.

Nej om man skulle ta och sätta igång då kanske!

Morgonstund har guld i mun.

Eller hur var det? =)

Nej shit vad trött jag är idag alltså. Bara sovit omkring 4 timmar tror jag. Är så jäklar svårt att ställa om sig från kvällsjobb till morgon.

Avnjuter för tillfället en skål med keso och banan till frukost. Funkar helt okej. Blir en slags gryta med kryddkorv, falafel och lite annat grejs i till lunch. Middag vet jag inte ännu, men det löser sig väl =)

Jo igår var jag ju och grävde i förrådet. Till min lycka hade jag bara 4 kartonger där med bara mina saker i som jag kunde dra fram. Sedan slapp jag fixa med resten! Grymt skönt! Nu är det bara en garderob med ytterkläder jag ska rensa och så bland alla 40-50 par skor förstås... phew.

Nu blir det jobb först och främst!

Cheerio!

Another sunday

Ja då var snart helgen slut igen... trycker helgerna och veckorna går så sjukt fort. Snart är det väl jul igen liksom...

Idag ska jag ta tag i förrådet hade jag tänkt. Sedan är det värsta klart. Bara lite småplock som får åka ner i någon slags diverse-låda! Ser väl sen då jag flyttat det mesta vad jag glömt :-P

Halsen känns fortfarande fucked up. Men jag hittade en sån munhålelösning som jag ska börja skölja med. Bakteriedödande så det kanske kan funka! Nacken känns inte alls lika hemsk som igår i alla fall. Tur man har bra immunförsvar som kickar in direkt och arbetar skiten ur kroppen relativt snabbt.

En kall som belöning

Jag har grejat hela dagen och det känns som det är en hel del kvar att fixa. Förrådet har jag inte ens tittat åt kan jag meddela... Men har fått en del gjort i alla fall och jag börjar väl se ljuset i tunneln! Käkade med Erika på Max idag. Inte det bästa valet, men vad fan.. Skit i det.

Nu dricker jag dessutom en kall öl som grädde på moset... Vilken bra viktminskarhelg ;-) Men som sagt - 2 första veckorna i juni blir det Hälsohitlers återkomst!! Beware!!

Min hals verkar förresten gilla ölen... he he he... :-)

Halsjävel!

Åh så sjukt irriterande med halsen. Har en körtel som är uppsvälld och det gör fasen riktigt ond stundvis. Det har även spridit sig till nacken så den är helt stel. Not nice. Men det är väl bara att bita ihop och vänta ut skiten antar jag.

Idag blir det mer packning. Ska försöka få ner allt i lådor nu så det är gjort. Sedan är det bara att börja skyffla över grejer till nya lägenheten. Eller ja, på torsdag får jag nycklarna! Ska bli nice att få inreda, även om jag saknar mycket möbler så det lär väl eka tomt ett tag, hehe. Vem behöver matbord när man kan sitta på golvet i ett vardagsrum som saknar soffa? ;-)

Vad gör ni annars i helgen? Jag är sjukt träningssugen bara för att jag inte kan träna nu.... såklart.

Jag har bestämt att de två första veckorna i juni ska bli stenhårda. Nu ska fan det sista bort

Flyttpackning, nog så jobbigt

Ja nu ägnar jag min lediga dag åt att åtminstone få ner lite prylar i lådor. Jag har inte så mycket saker egentligen men det är bra drygt att hålla på ändå. Lyckligtvis så behöver jag i alla fall inte städa ur någon lägenhet utan kan bara ta mitt pick och pack och dra sedan. Så det är bra.

Skall ta tag i förrådet till helgen. DET är något jag gruvar mig för kan jag lova.. Riva ut och kolla i varje låda som finns där vad som är mitt och inte mitt... drygt.

Har annars lite lätt ont i halsen idag. Känns som något är på väg att bryta ut... men vi får se, kanske bara är tillfälligt.

Ingen katastrof med vikten!

Trodde jag skulle ha lagt på mig lite grand med tanke på att jag slarvat rätt mycket. Eller slarvat? Jag har väl ätit vad de flesta skulle kalla normalt skulle jag tro.

Ställde mig på vågen imorse och kunde konstatera en lite viktnedgång. Vägde 66.8 kg! Grymt skönt att vara under 67. =) Får se hur länge det håller i sig men jag hoppas ju förstås att det är bestående.

Nära målet nu!!

Måndag...

Åh så drygt med kvällsvecka... hatar verkligen det. Men det är bara att bita ihop och knega vidare. Sov extremt länge idag så det blir någon form av frukost/lunch nu. Äggen står åtminstone och kokar på spisen.

Ikväll tar jag mig hemåt igen. Känns konstigt...

Hörs!

Lepigen X-Strong

Jag fick för en tid sedan testa Lepigen X-Strong. Eftersom jag är skeptisk till preparat överhuvudtaget så tänkte jag att jag ändå skulle testa. Bara för att se vad det kunde vara. Sagt och gjort så provade jag!

Produkten sägs dämpa hunger och ge extra energi och på så vis ska man alltså kunna gå ner i vikt. Ganska logiskt, eller hur. Läs mer här.

Däremot märkte jag faktiskt ingen skillnad mot för innan. Jag vet inte om jag blev extra pigg. Så för mig funkade det inte direkt. Ner i vikt gick jag tyvärr inte heller. Kanske några hekto, men det berodde nog på kosten jag käkade. Inte kapslarna tyvärr. Önsketänkande kanske? =)

Det finns inga genvägar. Man måste äta rätt och motionera. Sen kanske vissa medel kan hjälpa till på vägen, på ett eller annat sätt.

Mastodontpromenad

Solen skiner och fåglarna kvittrar. Bestämde mig för att bege mig ut på en lång promenad. Eller ja... inte ensam då ;-) Blev en tur från Ålidhem till Mariedal. Kikade runt lite där och gick sedan hemåt igen via Nydalasjön. En tur som jag nyss mätt upp till 1,2 mil ungefär. Inte så illa pinkat.

Totalt har det blivit 300 minuters promenader denna vecka. Känns helt okej.

Nu ska jag vila fötterna och dricka en kopp kaffe. Till middag vankas det tacos! =)

Helgen har varit grym!

Så grymt med helg

Igår var det fest för två här i mitt lilla tillfälliga boende. God mat, vin, helt underbart sällskap och guitar hero. Jag ägde givetvis!

Idag blir det en promenad ner på stan för att kika lite. För jag har ju i alla fall promenerat några gånger denna vecka. Så HELT off är jag inte. Ni får tänka att jag snittar ungefär 1,5-2 mil varje dag också. På jobbet. Då är man ganska mör i kroppen sen. Ingen ursäkt för att inte träna högintensivt men ändå. Jag sitter inte bara på arslet hela dagarna =)

Tack vare att jag rör mig så mycket i vardagen så kan jag hålla vikten på en rätt ok nivå tror jag. Jag går inte ner såklart, då måste jag anstränga mig mer. Men jag går inte heller upp, om jag sköter kosten hyfsat. I veckan har det inte blivit så mycket slarv t.ex. Så jag är lugn.

Bara jag kommer in i lägenheten och får ordning på saker och ting ska jag börja med LCHF på riktigt igen. Lättare att syssla med det när resten av livet är mer strukturerat. Då ska de sista 5 kilona bort. Eller om det är 3 kanske. Vet ju inte då jag inte kan väga mig för tillfället.

Men på månadg är jag åter i min lägenhet så då kan jag börja hålla koll igen!

Vad pysslar ni med i helgen då? Nåt spännande? =)

Helg

Så var det fredag ytterligare en gång! Känns grymt bra. Denna vecka har varit rätt tuff arbetsmässigt, men det har gått bra ändå!

Har inte tränat någonting.. Jag skäms. Måste bege mig ut imorgon på en runda... Vet inte varför jag är så slö. Pollen? Nä jag vet inte. Ska inte skylla ifrån mig...

Igår skrev jag på hyreskontraktet för min nya lägenhet. Känns grymt bra. Nu är det bara att börja flyttpacka. Det är väl också lite träning va ;-)

På måndag är jag åter hemma så då blir det kanske lite mer bloggande! =)

Nu frukost och sedan jobb!

Cheerio!

Hello!

Hallå där ute i stugorna. Här kommer ytterligare ett inlägg från Sveriges sämsta hälsobloggare ;-) Det är som sagt lite bökigt i mitt liv just nu. Bökigt, men sjukt bra samtidigt. Kan väl säga som så att det är dags för mig att flytta framöver, närmare bestämt 1:a juni så det datumet närmar sig med stormsteg. För tillfället bor jag i en väska, och då kan ju de med lite intelligens räkna ut vad som händer ... kanske?

Hur som helst mår jag inte dåligt över det. Bara det att jag har så lite tid! Så lite tid att sitta här och skriva! Men jag försöker i alla fall, trots att jag tappat massa läsare... :-(

Planen för veckan är väl att lägga in ett gäng joggingpass igen. Kommer nog gå galant. Styrketräningen får ligga på is tills vidare. Typ tills jag flyttat in och fått lite mer struktur på mitt liv.

Maten då? Nja, inte fan äter jag Low Carb i alla fall. Men jag tänker på vad jag stoppar i mig hyfsat bra i alla fall! Tror inte jag gått upp i vikt. Känns inte så. Men vem vet... Har ju inte direkt tillgång till någon våg heller... jaja.

Nu ska jag fixa lite här. Vi hörs igen! :)

Lördag

Idag blev det 6 kilometer. 6 långsamma sådana närmare bestämt. Gick rätt bra ett tag men sedan så dog jag lite så snittiden blev inte sådär skitbra. Men jag tog mig i alla fall ut! Träningen denna vecka blev inte alls som planerad. Ingen styrketräning alls. Men shit happens.

Har åtminstone hunnit med tre joggingpass så inte fy skam!

Ikväll vankas det en nykter kväll för en gång skull. Ska kolla In "Mobbingson" och bara chilla!


Jogg

Blev jogging idag, i lite duggregn. Men det funkade. Rätt pigg så jag hade kunnat springa lite längre, men nu blev det inte så. Blir inte så mycket bloggande från mig nu av olika anledningar. Befinner mig inte på hemmaplan nämligen.

Hur går det för er med allt? Själv har jag inte ens vägt mig på skitlänge, men jag tror inte det är någon katastrof... än!

Sträcka:
4,8 km
Snittid per kilometer: 7,05 min/km
Puls: 165

Dött internet

Igår låg hela Comhem nere hela kvällen så det blev inte mycket bloggande för min del! Kunde ju knappt se på TV heller eftersom kanalerna inte funkade!! Fräs!

Hur som helst så vann ju Sundsvall Dragons basketfinalen igår. Med nöd och näppe! Men det är första SM-guldet någonsin så det är ju grymt häftigt!

Nu måste jag skynda mig. Alltid denna stress på morron, haha!

Trötthet

Blev inte många timmars sömn inatt heller! Känner mig som en levande död kan jag tala om. Dessutom har jag ont i halsen. Vad fan nu, vad kom det ifrån liksom? Kanske bara någon tillfällig halsbränna av något slag för jag är ju inte hängig i övrigt.

Nåja, tar med mig träningsgrejer i alla fall så ser vi väl i eftermiddag om det blev något av träningen!

Ikväll ska jag träffa L på stan och käka lite middag. Vi vet inte var ännu men vi kan nog komma överens! =)

Inte lika snabb som sist

Men emellertid helt okej måste jag säga. Dessutom kanske lite mer "normalt" med tanke på tiderna jag sprungit på innan. Måste varit supertaggad i lördags helt enkelt! Kändes även super att jag tog mig iväg idag eftersom att det duggade lite lätt och jag kände mig rätt seg efter jobbet. Första passet avklarat denna vecka!

Sträcka: 4.75 km
Tid: 32 min
Snittid per kilometer: 6.44 min/km

Måste nog revidera mitt träningschema dock. Så jag tänkte såhär:

Måndag: Löpning (avklarat)
Tisdag: Styrke
Onsdag: Vila (har andra planer :-P)
Torsdag: Styrke
Fredag: Löpning
Lördag: Vila
Söndag: ??

Slapp söndag.

Hela jag känns slapp och plufsig. Har mest legat hela dagen och glott på TV... jag kollar nästan aldrig på TV, förutom på helgen. Blir mer film och serier som man får tag på... på annat sätt ;-)

Hockeyn gick ju utmärkt i alla fall! Sedan kikade jag på en film, Fanboys. Den var helt okej. Gillar man Star Wars-nörderi så gillar man den nog ;-)

Nu ska jag duscha. Ladda mentalt för morgondagen och ladda iPoden. Måste tanka lite ny musik in i den också så jag har något att jogga till. Lite less på nuvarande playlist!

Ja för imorgon skall jag springa. Likt en gasell. Eller så ser jag mer ut som en michilingubbe som lufsar fram...

Dagens band: Wolf Parade

Okej, nya tag

Nu är det söndag och imorgon börjar min träningsvecka. Undra hur det kommer gå, haha! Måste fixa löpningen i alla fall. Nu är jag ju taggad på att springa lika bra igen som sist! Och jag måste ju ligga i lite nu om jag ska fixa en mil. Har ju inte klarat det än, men jag vet att jag kan, med lite tjurskalle.

Lördagsjogging

Idag var det varmt att jogga vill jag lova! Men jag är glad att jag tog mig ut för nu har jag slagit mitt personbästa! Inte i distans men i tid! Är nere på cirka 6 minuter per kilometer så jag är GRYMT jävla nöjd. Kändes som det gick jättelångsamt men tydligen inte! Nog för att det var lite nedförsbacke ett tag men ändå! Grym grym grym!!!

Sträcka: 4.5 km
Tid: 25 min
Snittid per kilometer: 5:33 min/km
Puls:
Glömde den

Hitta tillbaka till motivationen?

Så länge som jag sysslat med det här viktminskningsprojektet (2 år till hösten...) så har jag såklart haft mina ups and downs. Just nu är det en svacka känns det som. En rejäl sådan.

Hur gör man för att hitta tillbaka till de goda vanorna? För jag vill ju inte hamna i mitt gamla liv igen, och mitt gamla ätbeteende. Fast det kommer jag nog inte göra heller riktigt...

Vilka tips har ni för att hitta motivationen igen? =)

1:a maj

Nu är sommaren snart här! Känner det. Så även min pollenallergi... mindre kul.

Igår blev det en hård fest men nu ska jag försöka hålla min nykter ett tag. Träna, äta rätt och bli fit! Får se hur jag lyckas ;-) Tror jag ska ta och jogga imorgon i alla fall. Eller kanske redan idag om baksmällan släpper taget. Fast den chansen är ju inte överhängande kan jag säga...

Nu åter till soffan en stund

Gjorde ni något igår? :-)

RSS 2.0