Hitta tillbaka till motivationen?

Så länge som jag sysslat med det här viktminskningsprojektet (2 år till hösten...) så har jag såklart haft mina ups and downs. Just nu är det en svacka känns det som. En rejäl sådan.

Hur gör man för att hitta tillbaka till de goda vanorna? För jag vill ju inte hamna i mitt gamla liv igen, och mitt gamla ätbeteende. Fast det kommer jag nog inte göra heller riktigt...

Vilka tips har ni för att hitta motivationen igen? =)

Kommentarer
Postat av: ullis

Eftersom jag själv håller på och försöker hitta motivationen något grymt efter mitt nederlag igår på livsfronten så kan jag ärligt säga att det bästa är att ha någon att kämpa tillsammans med.

En kompis!Det är otroligt peppande annars är det helt enkelt bara så att man måste ut när solen skiner. Jag hade planer på att mest bara tycka synd om mig själv idag och se på film och svulla men nu är jag inte så sugen på det längre.KRAM

2009-05-01 @ 18:29:22
URL: http://iamviktig.blogspot.com
Postat av: Anonym

2009-05-01 @ 18:44:22
Postat av: sara

om jag bara viste hade jag allt berättat

2009-05-01 @ 18:44:41
URL: http://saarrraa.blogg.se/
Postat av: Anso

Ja jag undrar precis samma som dig. har det grymt jobbigt just nu med motivationen. tror också det är lättare om man har någon att kämpa tillsammans med, så man kan peppa varandra. Själv har jag ingen sån vän i närheten men hade önskat att det funnits det. Sen är det väl så att man kan inte va på topp jämt, livet går ju upp o ner... Lycka till med allt ;)

2009-05-01 @ 21:44:06
URL: http://ansoeklund.blogg.se/
Postat av: Cilla

Motivation ja... Det kan vara svårt att hitta tillbaka till men jag kan säga att jag blir motiverad av att läsa din blogg. Hepp! :) Och jag blir motiverad av andras bloggar som jag läser. Mina vänner som peppar mig och framförallt tanken på hur jag mått innan jag började träna. Titta på gamla kort, försök få känslan av hur du mådde innan och hur du mår nu. Jämför.

Hoppas det hjälper något!

2009-05-03 @ 11:21:18
URL: http://www.metrobloggen.se/cillasskafferi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0