Smygstart

Hej vänner!

Nu smygstartar jag denna blogg såhär i slutet av 2008. Tanken med denna blogg är att skriva om vägen mot en mer tränad och lättare kropp. Varför jag startar denna är för att min förra blogg blivit så spretig. Helst vill jag blogga om vägen mot mitt "nya liv". Men den andra bloggen handlar egentligen mest om mig. Jag får se sedan hur detta känns om jag kommer skriva i båda eller om jag kommer gå över till denna sedan och göra några vardagsinlägg också. Beror på hur mycket tid jag kommer ha över. Men främst ska det alltså handla om min form. Dagsform, träningsform... osv.

Jag hade tänkt att ge er all information här. Alltså vikt och mått och den eventuella viktminskningen. Det tar emot lite men jag måste försöka övervinna rädslan inför siffrorna. Men det känns ändå "skämmigt" att skriva ut vad jag väger på något vis.... det är ju ett känsligt ämne som de flesta av er säkert också tycker. Jag tror de som följt mig tidigare också är lite nyfikna på vad jag väger egentligen... haha!

Vägningen blir någon gång efter nyår, när jag återgått lite till nyttigare matvanor. Blir mest ärligt så. Nu är jag så svälld av all julmat och godis.

Så det var väl allt för nu. Vill ni läsa lite om hur det gått för mig innan så klicka här!

Just det, glöm inte att följa min blogg med bloglovinRSS 2.0