Jag är sämst...

Okej, kanske inte helt värdelös... men jag avbokade spinningen. Däremot har jag promenerat ner till Strömpilen och gått runt där i två timmar! Så jag kanske inte får helt underkänt? Funderar på en till promenad sedan efter jag ätit, för det har jag nämligen inte heller gjort än!

Men jag får se, är faktiskt riktigt trött i benen. Men det skulle kännas bra med en till promenad dock. Bara för att kompensera lite. Springa har jag ingen lust med. Liksom tappat suget där. Men det kanske kommer tillbaka =)

Morgonstund har guld i mun

Ja, eller? Är i vanlig ordning helt sjukt trött. Det är super att ha ett morgonjobb när man själv är kvällspigg, haha. Nåja, det funkar ändå, bara man kommer upp och kommer igång så!

Känner mig peppad inför dagen ändå. Lite nytt på jobbet då vi ändrat ena schemat. Skulle egentligen jobba 9-18 denna vecka men vi har ändrat så vi istället jobbat 6-15 på detta pass också. Mycket bättre. 9-18 är en skitdålig tid, man orkar inte ta sig för någonting när man jobbat klart.

Oj, nu springer klockan iväg. Ha nu en fin dag!

Veckans träning

Till veckan skulle jag vilja träna såhär:

Måndag: Cykel 40
Tisdag: --
Onsdag: Bodycombat
Torsdag: Functional Power
Fredag: --
Lördag: ??
Söndag: ??

Tror det är genomförbart. A ska spela innebandy imorgon så då har jag ändå inget bättre för mig än att träna. Sedan går vi på resten av passen tillsammans.

Helgen vet jag inte om eller vad det blir. Är ju alltid lite si och så med helgträning tycker jag... har svårt att komma iväg då. Men vore ju bra att få in något där så det inte blir ett så långt hopp till nästa gång man tränar.

Vad ska ni träna? :)

Söndag

Igår åkte vi runt och shoppade lite och sedan blev det middag hemma, köttfärsbiffar med fetaost och rödlök. Och ja, sedan gick vi in på vinet och resten av kvällen är en dimma... hehe. Nej inte riktigt, men det var trevligt men idag är jag faktiskt lite bakis. Tål ingenting nuförtiden. Orkar inte göra något speciellt idag. Ska tvätta och fixa sedan så det får väl bli dagens "nytta"

Sköna lördag

Åh det är härligt med helg! Ska åka och kolla på nya skor till jobbet idag sen blir det väl lite annat man kollar på också!

Om jag hade träningsvärk igår är det inget motför vad jag har idag! Haha, trodde aldrig jag skulle ta mig upp ur sängen. Benen är som stela pinnar!

Blir nog ingen träning idag men kanske en promenad, får se.  Är rätt kasst väder här tyvärr... har regnat inatt och ser ut som det skulle kunna fortsätta.

Födelsedagskalas

Nu är det äntligen helg!! Blir ett extremt kort inlägg just nu för vi ska på födelsedagskalas ikväll och ska åka några mil. Har grym träningsvärk i alla fall!! Skönt det ;)

Functional Power - en liten utvärdering

Ja nu har jag gjort mitt första functional power-pass. Och jag kan säga att det var svettigt!! Det var en bra mix av balans, rörlighet, stabilitet och styrka. Man började med att köra benböj, stå på ett ben och fällka kroppen fram, utfallssteg osv. Sedan blev det armhävningar, plankan etc. Sedan mer rörlighet i form av rotationer och vridningar. Mellan allt blev det lite pulshöjare. Slutligen styrka för mage och rygg.

Så det liknade väl core kan man säga, fast mer balans och rörlighet. Sedan får vi ju inte glömma att medan man gör alla övningar har man en lång pinne i händerna som man också jobbar med. För upp ovanför huvudet medan man gör utfallssteg t.ex.

Så det får väl godkänt både från mig och A!

Tror bestämt jag kommer ha träningsvärk både här och där imorgon... främst låren!

Träningsdags igen

Jajjemen, snart ska jag byta om och traska till IKSU för andra gången idag. Får aldrig nog av att vara på mitt gym tillika arbetsplats ;-P

Functional Power alltså... får avlägga recension sen! Hoppas det är kul

Jobbigt värre

Nej det blev inte body combat utan gick på spinningen istället. Men nästa vecka ska jag köra!! Det är ju fortfarande sommarschema på IKSU så då är det inte så mycket pass än.

Spinningen gick bra i alla fall. Drygt 30 svettiga minuter med mest uppförsbackar. Tungt ska det vara! Svetten droppade! A var också med så det var kul.

Imorgon ska vi testa Functional Power som jag skrev om förra veckan om ni minns? =)

Kyckling is the shit

Mat i magen måste man ju ha innan träning. Och kyckling är ju gott det! Här kryddad med grillkrydda och röd curry. Ja, vad jag har till kan ni kanske räkna ut med hjälp av bilden, hehe - kokta och råa grönsaker samt fetaost!

Hey ho, let's go

Hu, mina fötter är alldeles svullna efter dagens stapplande fram och tillbaka på jobbet. Fattar inte hur jag ska orka träna, är helt slut. Men det måste bli av. Strax lite middag, sen är det väl dags att förbereda sig.

Inte bestämt om jag ska våga testa body combat eller om det blir spinning... har ju lite tid att fundera! =)

Promme i alla fall

Blev en promenad i alla fall. For runt och kollade på Myrorna och Kupan tidigare så tiden rann iväg. Men vi var ute och gick strax över en timme så jag är rätt nöjd ändå. Glömde såklart stegräknaren... hade varit intressant att se antal steg idag. Tippar på över 20.000!

Ska softa lite med TV nu innan läggdags.

Undra om jag törs gå på Bodycombat imorgon? Känns som det är ett tufft pass? Erfarenhet någon?

Core eller inte core

Idag har både jag och A lite tjockångest... Inte bara jag som blivit semesterplufsig tydligen ;-) Så vi ska böraj införa mer promenader.

Min plan är att idag gå en promenad (istället för spinning) och i samma veva köra core. Alltså promenera tills corepasset börjar. Och tanken är alltså att få med A på det också..

Återkommer väl med resultatet, haha!

Mätt och trött (ja, trött igen)

Kom just hem från E där vi har skvallrat, ätit och kollat på film. Är nu duktigt mätt och sängen känns grymt lockande. Ska nog ta och borsta tänderna lite snabbt och sedan slå igen mina blå för idag.

Ska ju trots allt upp 4.45 imorgon igen. All work and no play.

Ska VERKLIGEN försöka komma iväg på träning också. Men ni anar inte vad rumpan värker efter gårdagens cykling. Hujedamig...

Trött!!

Åh det var hemskt när klockan ringde! Ville bara somna om igen... Men det är bara att ta tjuren vid hornen och göra det bästa av saken.

Äter just nu den faboulösa frukosten yoghurt med banan och keso. Utsökt må jag säga ;) Tar med banan till 08-fikat också och sedan blir det ju tacosallad till lunch! Middag vet jag inte riktigt, ska äta med en kompis så jag får se vad vi hittar på,

Nu ska jag dra borsten genom barret och sminka mig lite, sen är det jobbdags!

Jag överlevde!

Med nöd och näppe kanske man ska säga? Det var kanske lite att överdriva, men nog är konditionen försämrad i alla fall. Fast faktiskt så trodde jag att det skulle vara lite jobbigare än det var så jag blev inte avskräckt!

 

Å andra sidan så pressade jag mig inte fullt ut. Vågade inte riktigt då man inte vet hur passet är uppbyggt och när det var längesedan man körde. 

 

Men nu känns det som man är igång igen!

 

Ska äta sen middag nu. Blir faktiskt tacos, not so much LCHF, men det blir fint med tacosallad i matlådan imorgon! Jag ska stiga upp klockan 05 även. Kommer vara helt död. Har ju vänt lite på dygnet nu kan man lugnt säga...


Vilken bra kväll!

Shit vilken bra kväll vi hade igår. Först middag på Allstar här i Umeå, sedan promenerade vi hem vilket tog ungefär 40 minuter. Väl hemma kikade vi på serier och korkade upp en flaska vin. Hur mysigt som helst.

Idag ska jag väl ta tjuren vid hornen och sätta mig på spinningcykeln i eftermiddag. Känner mig lite "nervös" bara för att det var så himla längesen.

Först blir det lite annat dock, handla och vattna blommor hos F och P som är på bröllopsresa!

Dags för middag

Nu ska vi fara ner till stan och äta middag tillsammans, jag och A. Har en ny blus dagen till ära och mina ganska nya satinbyxor som jag inte haft tillfälle att använda ännu.

Shoppade förresten en t-shirt och träningsbyxor på stadium. Får visa er sedan för nu hinner jag inte. Dags att gå till bussen!

Ps. tack för snälla kommentarer om bilden nedan. Inte bara pinnsmala modebloggerskor kan vara heta. Även vi med lite kött på benen (och magen) är snygga!

Bara för att jag är så sjukt snygg




Helg!!

Äntligen helg!! Nu efter semestern får man ju återgå till att leva för helgerna igen. Ärligt talat är jag lite less på jobbet och skulle mer än gärna byta. Men det är inte det lättaste att få jobb och samtidigt får man ju vara glad att man har ett för huvudtaget, är ju många som inte får in en spänn på kontot månad efter månad liksom... Går ju i perioder också det där med att vara jobbless tycker jag. Hoppas på ett uppåtsving snart.

Vad gör ni i helgen då? Själv ska jag försöka gå en promenad imorgon, kanske en sväng på stan och sedan ska jag och A äta middag tillsammans på restaurang. Kommer inte bli low carb med största sannolikhet, men det må vara hänt. Lite sugen på rödvin också så det lär det  bli. Faktiskt hållt mig nykter hela semestern sånär som på 2 glas vin första lediga helgen. Så det var väl duktigt av mig ;-)

Nu ska jag sjunka ner i soffan och bara lata mig!

Om jag får som jag vill...

så blir det följande träning till veckan:

Söndag: Cykel 55 och ev core
Måndag: --
Tisdag: Cykel 55 och ev core
Onsdag: Bodycombat
Torsdag: Functional Power
Fredag: --
Lördag: Ev cykel 55
Söndag: --

Allt beror på motiovation och hur mycket träningsvärk man kommer ha, hahaha. Känner på mig att det kommer bli en del med tanke på min otränade semesterkropp.

Functional Power

Stod och gluttade på ett pass idag på jobbet som heter Functional Power. Läs lite om det här. Såg ganska intressant ut så jag funderar på att prova ett pass, kanske till veckan och se om det kan vara något för mig. Aldrig fel att träna lite stabilitet!

Annars är min plan att återuppta core-träningen igen. Körde det 2 ggr i veckan för längesedan och det gav verkligen resultat tycker jag. Mindre midjemått och starkare bål. Inte dumt!!

En dag kvar på kvällsjobbet nu, skönt. Sedan blir det morgonpass nästa vecka. Jobbigt och kliva upp men roligare schema att gå efter!

Nu kvällsfika!

Träningskläder

Jag behöver lite nya fräscha träningskläder till höstens inomhusträning. Några toppar och ett par nya byxor skulle inte sitta helt fel. Och prio 1 är ett par aerobicskor av något slag. Är ju faktiskt lite roligare att träna om man har schyssta kläder också så man känner sig lite snygg när man är helt slut och svettas floder, hehe.



Bilder: Stadium.se

Glömsk

Tror ni inte jag glömde stegräknaren idag igen då? Jo det är klart... helt efterbliven är vad jag är. Jaja, imorgon då ska jag komma ihåg den.

Jag längtar till nästa vecka då jag ska börja gå på olika pass på IKSU!! Äntligen säger jag bara. Varför jag inte gör det nu beror på att jag dels jobbar kväll och har haft en infektion i kroppen så jag tar det lugnt veckan ut för att sedan köra igång på riktigt. Och som sagt, det ska bli grymt kul. Ser verkligen fram emot att svettas i grupp, hehe.

Nu ska jag ta mig lite kvällsfika... om det nu finns något av intresse i kylen. Handla måste jag också... ytterligare ett slags "projekt" när man kvällsjobbar. Bara 2 dagar kvar nu! Gått rätt fort ändå, denna vecka!

Känns som det kan gå vägen

Ni vet kanske när man har den där känslan av att någon kan gå som man vill? Så känns det nu. Nu känner jag att jag kan ta mig ner till 65 kg till jul. Motivationen är sakta på väg uppåt! I våras var det mer att jag gjorde lite som jag ville och var glad om jag inte gick upp i vikt. I sommar vet jag att jag gått upp några kilo, men hur mycket vet jag inte. Tänker som sagt inte väga mig än! Men det känns på arbetsbyxorna kan jag meddela!!

Kanske krävs att man slarvar en tid för att orka komma igång ordentligt igen? Sådär att man blir lite less på sig själv att det bara finns en väg att gå typ. Jag vet inte, vad tror ni?

Typiskt mig

Igår skrev jag ju att jag skulle börja räkna steg igen. Men vad tror ni händer? Jo jag glömmer såklart stegräknaren hemma!! Hur virrig får man bli. Idag ska jag komma ihåg den i alla fall.

Var faktiskt rätt trött i benen igår då jag kom hem. Var längesedan jag stod upp sådär många timmar i sträck så jag är inte riktigt van. Men det tar väl några dagar sedan kan man gå obehindrat igen!

Ska ta och göra mig en omelett nu tror jag, till brunch. Gott och mättande. Höll mig riktigt bra på mina ägg igår också. Var inte hungrig förrän kl 16 ungefär!

Har lite ont i halsen idag förresten. Hoppas det inte är någon förkylning på G.

Hörs senare!

Kycklinggryta med fetaost

Gjorde en god kycklinggryta igår. Här är receptet, men jag skippade oliverna för jag är inte så förtjust i det. Glömde ta någon bild tyvärr. Beroende på hur stora portioner man tar räcker det till ungefär 4-5 pers.

Ingredienser:

4 st. kycklingfiléer (Jag gjorde på 1 kg filé)
5 dl grädde
1 dl. kärnfria oliver
1 förpackning fetaost
1 msk soya
1 msk oregano
½ riven citronskal
1 dl hackad persilja
1-2 hackade vitlöksklyftor
2 hönsbuljongtärningar
Svartpeppar
(2 msk maizena)

Gör så här
Strimla kycklingfiléerna och bryn i smör. Krydda med svartpeppar. Lägg kycklingfiléerna i en gryta och häll över grädden. Smula buljongtärningarna i grytan. Häll i soyan och krydda med oregano. Red eventuellt grytan med lite maizena utblandat med lite vatten

Låt puttra c:a 5-10 min. Tärna fetaosten. När grytan puttrat färdigt, häll i fetaosten, oliverna, vitlöken, persiljan och citronskalet.

Färdigt att ätas tillsammans med de tillbehör du behagar!

Ja då var det dags

Dags att fortsätta med det hälsosamma livet. Ska äta brunch nu bestående av ägg, skinka, ost och lite annat smått och gott. Sedan bär det av till IKSU. Men inte för träning, nej för jobb. Ska ta på mig stegräknaren och börja räkna steg igen!

Känner mig pepp nu. För i helgen vann jag lite pengar som jag ska lägga på en Thailandsresa. Efter årsskiftet bär det iväg igen!! Då ska jag inte ligga som en valross kan jag tala om. No way =)

Höstens plan

Imorgon går jag tillbaka till jobbet igen efter fyra veckors välförtjänt semester. Känns tråkigt eftersom jag får börja med att jobba kväll, 13-22. Mitt hatpass. Men det är bara att bita ihop och hoppas det inte blir allt för tråkigt.

Imorgon ska jag också köra igång med mindre kolhydrater i kosten igen. Skall göra lite mat idag så jag har matlådor i frysen. När jag jobbar kväll så är det så svårt att ställa sig och laga mat klockan 11 liksom. Då äter jag hellre någon form av brunch, sedan middagen på jobbet (såklart) och någon form av lättare kvällsmat då jag kommer hem.

Motionen ska jag trappa upp under kommande månad. Ska börja med promenader denna vecka och nästa vecka ska jag försöka peta in några pass i gymmet och spinningsalen, och kanske något annat som verkar kul.

Väga mig
ska jag inte göra förrän om en månad. Varför? Jo för att jag själv vill bli överraskad och se hur jag väger efter jag gått tillbaka till rutinerna. Nu vet jag att jag ligger på kanske 3 kilo plus, om inte mer! Känns i hela kroppen... Men jag har ingen lust att se det på vågen riktigt än... Kommer nog bara ta ner humöret.

Min plan är fortfarande att väga 65 kilo till jul. Jag tror jag kan lyckas med det!

Känner att det kommer bli en bra höst det här. Är på något vis lättare att motivera sig till träning och äta bra kost på hösten. Är väl psykiskt kanske.

Nu kör vi igen!!

Liten paus

Jag tänkte ta en liten bloggpaus nu innan jag ska köra igång på riktigt igen. Har ändå inte så mycket inspiration just nu så då kan jag lika gärna låta bli att skriva i några dagar.

Sedan blir det mer renodlat tränings och dietskrivande igen. Som det var från början!

På återseende! =)

Få fingrarna ur var det ja

Ja inte bara när det gäller mat och träning utan man måste också uträtta annat. Hittills har jag varit produktiv denna vecka. Igår städade jag och idag har jag varit och fixat med min lilla moppe som jag ska sälja. Satt in nytt batteri och tvättat den så den blänker fint!


Jag hoppas det kommer någon soldag till denna semester så jag kan lägga mig och sola lite. Inte blivit mycket alls av strand och sol denna sommar. Både tack vare dåligt väder men på slutet pga. mina soleksem. Men nu verkar de ha lagt sig så då vill jag pressa lite i alla fall, hehe. Fast vad spelar det för roll egentligen...

Nu ska jag spela lite Sims 3... hehe.

Just ja... köpte en fräsig lampa att ha i ena bokhyllan också när jag och A var och skulle köpa en skiftnyckel. På Clas Ohlson av alla ställen!

50 minuter senare

Sådärja, då har ja avverkat 50 minuters promenad. Riktigt skönt! Tycker promenader är så bra nu då motivationen går upp och ner hela tiden... Jag tar mig i alla fall ut på dem oftast. Och promenader är inte fy skam det heller.

Sen i höst när jobbet drar igång ordentligt igen och man har mer rutin på vardagen kommer det bli enklare att boka de där gruppträningspassen som jag ju vill gå på. Då kommer jag nog få fingrarna ur arslet och stampa igång igen!

Ny vecka

Då var det måndag igen och sista semesterveckan. Har inte gjort ett smack på semestern känns det som men skönt har det varit. Får se vad som skall göras denna vecka men jag ids inte dra iväg någonstans till helgen, då vill jag vara hemma och förbereda mig inför ett år av arbete ... :-P Synd att man inte har semester på vintern också...

Ska gå en prommis idag hade jag tänkt, blev ingen igår. Annars har jag startat veckan med ont i magen. Väldigt kul... Men det går väl över under dagen antar jag.

Hörs senare!

Det funkar!

Nu verkar bloggen fungera som den ska igen. Kanske bara var Internet som var knepigt förut då...

Idag blev det i alla fall en tur till Häggströms Modehus som ligger ca 5 mil söderut. Handlade 3 toppar, eller ja den ena visade sig visst vara mer en klänning än ett linne...Men det var inte så dumt det heller. Var meningen att det skulle bli stranden idag egentligen men jag har ett gäng soleksem så jag ville inte utsätta huden för massa pressande. Hellre blek än en kropp som man får klia sönder...

Fikade lite på Olofsfors Bruk som ligger i närheten och gick sedan runt och strosade lite där. Fikade kladdkaka och kaffe. Inte alls nyttigt men det är ju slutklämmen på semestern nu... hehe. Sedan kommer Hälso-Hitler tillbaka med full kraft.

Ska se om vi orkar gå någon promenad idag. Blivit en nästan varje dag denna vecka.

Hugger sammanbitet in på kladdisen.


Sedan hittade jag ett nytt bo! Fint va?

Irriterande

Bloggen funkar inte som den ska för mig så jag orkar inte ens försöka blogga. Nu skriver jag bara ett inlägg för att meddela min eventuella frånvaro och vad det beror på. Allt är skevt och ligger inte på rätt ställe! Vet inte om det beror på mitt internet eller om fler har samma problem? Får försöka mobilblogga lite åtminstone!

jag är en tönt, jag vet ;-)

0-7952983c3f48af84dadb8320c0c3f07f.png

Kolla varifrån!

jag är en tönt, jag vet ;-)


dagens middag: älgfärsbiff, sallad

0-11d2f5670d5087ac49984a1552706bc8.png

Kolla varifrån!

 

dagens middag: älgfärsbiff, sallad och tzatziki. Mums :-)

 


Gröt och ägg

Ja det får frukosten bestå av idag. Sedan blir det nog älgfärsbiffar till middag. Blir nog ingen riktig lunch för jag äter ju frukost så sent. Får ta mig något slags mellanmål mitt på dagen istället!

Sedan ska jag ut i solen!! =)

Ålidhem by night

Månen är rund som en ost inatt! Synd att man inte kan komma närmare med någon av de kameror jag har. Nytt objektiv skall införskaffas när jag får pengar över. Denna bild tog jag med lilla kameran dock.

Var ut på en kvällspromenad som sagt. Gick runt hela Ålidhem och en bit in på Carlshem vilket tog drygt en timme. Riktigt skönt att bara gå i mörkret, hand i hand med min kärlek.

Utsikt från min balkong

ute på kvällspromenad! Skönt

06c3fda7d782bff0aed42c7f56c11925.png

Kolla varifrån!

 

ute på kvällspromenad! Skönt

 


Emma och datorn från helvetet

Ja min lilla historia började för dryga månaden sedan då vissa av er kanske kommer ihåg att jag bloggade om en ny dator? Anyway... det roliga varade inte länge eftersom datorn jag fick med mig hem inte fungerade. Den kunde helt enkelt inte installera med hjälp av programmet som ligger i datorn. Vi försökte med en manuell installation men då ville inte drivrutinerna fastna istället så det hela slutade med att vi lämnade in datorn till Media Markt där jag köpt den. Och de skulle skicka den vidare på service.

Max 15 arbetsdagar skulle det ta enligt deras chef eftersom han tyckte det var så pinsamt att en helt ny dator måste skickas iväg. Han trodde dock inte det skulle ta mer än dryga 10 dagar eftersom de skulle sätta prioritet på den. Bara hem och vänta alltså. Och vänta har vi gjort ända till idag! Dryga 2 veckor extra... Så lite smått less har jag varit eftersom jag inte kunnat använda några program eller någonting, bara surfat på A's gamla dator... Det visade sig att de varit tvungna att skicka datorn till Acer i Tyskland eftersom det var så stort fel på den... Vad vet vi inte...

Nåväl...Glada i hågen åker vi alltså ut till Media Markt idag för att hämta den. Kommer ut till bilen igen och upptäcker att batteriet inte sitter i. A stövlar in i butiken igen för att hämta men de har minsann inget batteri (?!!). De ringer Tyskland, där finns det inte och de försöker ringa serviceverkstaden i Västerås, men där svarar ingen eftersom alla gått hem för dagen där.

Så vi får snällt vänta på att Media Markt skall få hem batteriet....suck. Nog för att den går att använda ändå med strömkabeln. Men man vill väl ha en HEL dator direkt och inte hålla på att vänta på klantarslen som inte kan skicka med alla delar. Extra irriterande är det ju när man fått vänta länge på att få igen en pryl som egentligen borde varit hel från början...

Kollade dessutom när de påstår att vi lämnade in den. Nästan 10 dagar efter inköpsdatum står det på papprena. Men vi lämnade in den 3 dagar efter inköpsdatum. Så varför de skrivit så vet jag inte... Men å andra sidan verkar de helt clueless på Media Markts serviceavdelning. När man som kund kan mer än dem så undrar man ju hur de lyckats få jobb där. Nu är det väl inte deras fel om de får hem grejer som är trasiga från början. Men det är väl deras jobb att ge kunden ordentligt med information om saker och ting kommer dröja mycket längre än vad som utlovats. Sedan kan ju en ursäkt vara på sin plats istället för ett uppkäftigt "Vi kan inte göra mer nu" från en snorunge som nyss börjat få skäggväxt... Man har ju ändå betalat flera tusen kronor för sin dator...

Datorn funkar i alla fall fint nu så bara jag får hem batteriet är allt frid och fröjd igen. Sedan ska jag aldrig mer handla på Media Markt... :-P

Varmt och skönt

Ah vilket härligt väder. Har suttit ute nu en stund och läst lite. Håller nu på med Dean Koontz - Viskningar. Inte kommit så långt än men den verkar helt okej!

Till frukost blev det äggröra och bacon. Ska börja lite smått med LCHF igen för att komma igång på riktigt efter semestern. Åt sent men är faktiskt fortfarande mätt. Blir nog lax till middag idag skulle jag tro. Har lite frysta grönsaker också som jag tänkte steka upp.

Men nu ska jag softa lite på balkongen i skuggan!

Utebliven motion

Ja idag har jag inte rört mig många meter förutom till och från bilen samt till ICA... Inte bra. Nästan så jag blir sugen på en nattpromenad nu för det var så himla skönt ute nyss när vi gick från parkeringen.

Har varit på bio och sett Sommaren med Göran. Sevärd och rolig tycker jag! Se den! =) Kommit mycket bra filmer på bio i sommar måste jag säga. Ice Age vill jag också se.

Hmm.. tror faktiskt jag ska se om A vill gå en liten sväng. Är så sjukt varmt i lägenheten också...

Skön onsdag

Det var grymt nice att ligga på stranden idag och softa lite. Blev inte där sådär superlänge men lite färg kanske man fått i alla fall! Mina ben ser ju nästan bruna ut på mobilbloggen nedan... Men det beror nog mest på kameran. De är bra mycket blekare på riktigt... :-P Får hoppas man hinner ligga och steka någon dag till denna semester.

Nu ska jag kila upp till centrum och hämta paket på postutlämningen, sedan ska jag nog köpa grillad kyckling och proppa i mig till middag.

Vi hörs later babes!

lite grillning av späcket är aldri

0-26fbeb8e9b21801d59eb4daf7a37e04d.png

Kolla varifrån!

 

lite grillning av späcket är aldrig fel ;-)

 


kan man äta godare frukost? :-)

0-65d5816ae4738594a76e2ce18f613c64.png

Kolla varifrån!

 

kan man äta godare frukost? :-)

 


Tack och god natt

Så var denna dagen till ända och det är dags att slänga sig i sängen igen. Imorgon är en ny härlig dag och då blir det lite jogging tror jag. Men inte på dagen om solen steker, haha. Aldrig mer... ;-)

Sov gott!

jordgubbar från A's föräldrars lan

4b9390a32ea04e69439fbdf94534f70d.png

Kolla varifrån!

jordgubbar från A's föräldrars land. Skitgoda, fick ett helt durkslag! Köpte även en grymt god salami och glödkakor på noliamässan. Mums. Även gått en prom nyss. Skönt väder


Noliamässan!

Noliamässan pågår här i Umeå förtillfället så idag ska vi dra dit. A's föräldrar kommer in till stan också och tänkte slå följe med oss.

Träning vet jag inte än. I så fall blir det ikväll. Får se hur mätt jag blir efter att ha provsmakat mig runt i alla montrar som säljer mat, hehe. Men jag hoppas att de har langos!! Ack så onyttigt men SÅ gott.

Slänger iväg en mobilblogg senare!


Räknas shopping som träning?

Hehe, ja lite motion får man väl av att kuta i affärer va? Bättre än att sitta på arslet hela dagen åtminstone. Vi kan åtminstone låtsas...

Köpte mig en till lykta till fönstet så jag har två där. Såg mer symmetriskt ut då.  Söta va? Ska knipsa bort några länkar på den ena så de hänger på lite olika höjd.

Sedan köpte jag mig också lite basic toppar och linnen från H&M. Såna där som är bra att ha under koftor osv. Samt ett hårband på Indiska som jag tyckte var fint =)

Mitt hår skiftar ordentligt i färg. Spec på sommaren

Sol och värme, not so nice...

I alla fall inte när man ska jogga. Jag måste vara en av få som hellre joggar i duggregn, haha. Men seriöst, det blir extra svettigt och tungt när solen ligger på. Pallade 20 minuter sen gav jag upp. Får kompensera med en kvällspromenad eller så sedan!

Blir nog kvällsjogging framöver om vädret fortsätter vara såhär fint =) Det är lite behagligare.

Nu: frukost!

Kvällspromenad igen

Vad skönt det är att gå på kvällen. Idag gick vi från lägenheten i riktning mot universitetet, runt Berghem och sedan hemåt igen. Blev en runda på dryga timmen!

Så kul att A också vill promenera så jag alltid har sällskap. Tycker inte om att gå ensam på kvällen, och sedan är det ju trevligare med sällskap! Lättare att dra ut varandra dessutom så man inte blir sittande på arslet.

Snart ny vecka, Vad hittar ni på? Lediga eller jobbar ni? Jag får njuta av 2 veckors semester till!  Känns skönt!

Seriöst?

Hur lat får man bli? Jag har nu suttit på arslet sedan vi kom hem från Expo och en sväng på ICA. Energin bara försvann... Jaja, kanske blir en kvällspromenad. Men med tanke på att det nästan aldrig blir av när jag skriver att jag ska göra något kanske jag ska ta och sluta jinxa det...? Höh.

Ja just ja. Fick en sur kommentar här under om hur omogen jag verkar och att jag var bättre när jag bodde med mitt ex. Ja vad ska jag säga? Jag har aldrig utgett mig för att vara "mogen", vad nu det innebär att vara det egentligen?  Är man mogen när man sitter hemma och virkar kanske? Vid 25 års ålder.  Jag tar mitt ansvar som vilken vuxen som helst. Jag jobbar, städar, tvättar, lagar mat, betalar räkningar och allt andra normala vuxensysslor.

Sen är det så jävla lustigt att en människa som sitter i Ljusdal eller däromkring enligt IP-numret kan komma och påstå saker och ting utifrån vad denne läser på en blogg? Förvisso kanske man inte har så mycket att göra där att man måste störa sig!

Ja jag flummar till det på bilder ibland tillsammans med A och jag skrattar jämt och hela tiden. Jag driver med mig själv och jag släpper loss. Om det är att vara omogen så står jag gladeligen för det. För i så fall vill jag aldrig bli "mogen". Jag mår bra nu och det tänker jag inte skämmas över. Aldrig.

Så det var väl tur för mig att den där stackars mogna människan läste här för sista gången när denne kommenterade så man slipper såna där sourpusses  till läsare.

Kan man inte busa lite och bjuda på sig själv så har man nog ett förjävla dött och tröökigt liv.

Peace out!


Fan vad het jag är


dags för en sväng på Expo och seda

0-737c641a3260dde8e24ce80133a52d00.png

Kolla varifrån!

dags för en sväng på Expo och sedan fika. I eftermiddag blir det jogg!


Promenadbilder

Blev 60 min promenad igen. Inte dumt med tanke på joggingens uteblivande... eller hur man ska säga. Nåja. Fått röra mig i alla fall! 

Snyggast i stan är vi dessutom, jag och min babe!




ute på en till promenad nu till Ma

70443926179483781a107d91c1bbe9d6.png

Kolla varifrån!

 

ute på en till promenad nu till Maxi. Blev ingen jogging. Nu ska vi hitta oss lite föda :-)

 


Promenad

Hunnit med en promenad hittills idag. En kort sväng på kanske 30 minuter. Tänkte jogga först men så började ena ljumsken strejka och kännas stram så jag gick istället. Får se sedan om jag beger mig ut istället och gör ett nytt försök. Kanske bara morgonstelhet?

Annars är vädret pissigt här såklart. Mulet med dock varmt.... Såg några solglimtar när jag var ute men det var nog de enda man får se idag skulle jag tro.

RSS 2.0