Känns som det kan gå vägen

Ni vet kanske när man har den där känslan av att någon kan gå som man vill? Så känns det nu. Nu känner jag att jag kan ta mig ner till 65 kg till jul. Motivationen är sakta på väg uppåt! I våras var det mer att jag gjorde lite som jag ville och var glad om jag inte gick upp i vikt. I sommar vet jag att jag gått upp några kilo, men hur mycket vet jag inte. Tänker som sagt inte väga mig än! Men det känns på arbetsbyxorna kan jag meddela!!

Kanske krävs att man slarvar en tid för att orka komma igång ordentligt igen? Sådär att man blir lite less på sig själv att det bara finns en väg att gå typ. Jag vet inte, vad tror ni?

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag tror du har helt rätt i det.

Ibland måste man nå botten för att orka ta sig upp till toppen igen, låter lite dramatiskt men du förstår nog vad jag menar. Jag är också igång, ner till 65, lycka till för oss!

2009-08-19 @ 10:46:29
URL: http://aboutvanity.blogg.se/
Postat av: livetoday

det där med att man måste slarva för att verkligen ta tag i det tror jag på! dock tror jag att det börjar med att man kanske slarvar en vecka och sen tar tag i det i kanske en månad..sen blir slarvet kortare, typ 4 dagar och sen tar man tag i det en längre tid och till slut så slarvar man inte mer :) det tror jag! DU KOMMER FIXA DETTA!! :D jag tror på dig!

2009-08-19 @ 10:59:16
URL: http://livetoday.webblogg.se/
Postat av: Karoline

ja det tror jag också man behöver :) dels för resultaten när man väl börjar igen och dels så att man märker hur mycket bättre man mår när man "sköter sig". :)

2009-08-19 @ 13:36:35
URL: http://wordsareveryunnecessary.webblogg.se/
Postat av: sandra

så rätt så. jag har precis den känslan just nu faktiskt. har slarvat och gått upp i vikt alldeles för länge. nu är det dags för förändring! :) du är duktig!

2009-08-19 @ 15:30:16
URL: http://sandraochvikten.blogg.se/
Postat av: Cicci

Tror det är lite så .. så man har nåt att ta tag i och bli ordentligt motiverad! Kör hårt! När ska du förresten väga dig då? Hade inte kunnat låta bli ...

2009-08-20 @ 09:59:59
URL: http://www.metrobloggen.se/ciccisdagbok

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0