Seriöst?

Hur lat får man bli? Jag har nu suttit på arslet sedan vi kom hem från Expo och en sväng på ICA. Energin bara försvann... Jaja, kanske blir en kvällspromenad. Men med tanke på att det nästan aldrig blir av när jag skriver att jag ska göra något kanske jag ska ta och sluta jinxa det...? Höh.

Ja just ja. Fick en sur kommentar här under om hur omogen jag verkar och att jag var bättre när jag bodde med mitt ex. Ja vad ska jag säga? Jag har aldrig utgett mig för att vara "mogen", vad nu det innebär att vara det egentligen?  Är man mogen när man sitter hemma och virkar kanske? Vid 25 års ålder.  Jag tar mitt ansvar som vilken vuxen som helst. Jag jobbar, städar, tvättar, lagar mat, betalar räkningar och allt andra normala vuxensysslor.

Sen är det så jävla lustigt att en människa som sitter i Ljusdal eller däromkring enligt IP-numret kan komma och påstå saker och ting utifrån vad denne läser på en blogg? Förvisso kanske man inte har så mycket att göra där att man måste störa sig!

Ja jag flummar till det på bilder ibland tillsammans med A och jag skrattar jämt och hela tiden. Jag driver med mig själv och jag släpper loss. Om det är att vara omogen så står jag gladeligen för det. För i så fall vill jag aldrig bli "mogen". Jag mår bra nu och det tänker jag inte skämmas över. Aldrig.

Så det var väl tur för mig att den där stackars mogna människan läste här för sista gången när denne kommenterade så man slipper såna där sourpusses  till läsare.

Kan man inte busa lite och bjuda på sig själv så har man nog ett förjävla dött och tröökigt liv.

Peace out!


Fan vad het jag är


Kommentarer
Postat av: Robin

Sånt handlar alltid om avundsjuka. Du har nåt som personen inte har, eller saknar. Troligtvis ett vackert hjärta.

2009-08-02 @ 21:03:11
URL: http://rsvedling.blogg.se/
Postat av: Sofia

Va dig själv bara så blir de bra. Man måste må bra oxå, vilket du antagligen inte gjorde i ditt förra förhållande.. Ha de gott. Kram

2009-08-02 @ 21:49:15
URL: http://starlady.blogg.se/
Postat av: livetoday

HAHAHAHAHAAHHAHAHA. rolig nisse!

det är så mycket ballare att vara omogen en mogen. eller nej vänta, det ballaste är att vara omogen men när det verkligen gäller så är man mogen och duktig och sen så blir man "omogen" igen..hihi.

2009-08-02 @ 21:51:45
URL: http://livetoday.webblogg.se/
Postat av: Mia

Bra, va dig själv och njut av att livet e bra underbart!!! =) Stackas små som inte har större problem än att störas av att personer har det bra och vågar bjuda på sig!Tycker det e så himla skönt att det finns personer som vågar visa en annan sida av sig än en över överseriös sida!!

2009-08-02 @ 22:59:59
URL: http://omingetochlitetill.blogg.se/
Postat av: Lina

Men herregud... vilken nöt. Emma, kör ditt race! Mogen or not, jag gillar dig & din blogg precis som du är! :D

2009-08-03 @ 07:45:31
URL: http://linasliv.blogg.se/
Postat av: Studentskan

Håller med övriga kommenterare och ville säga även jag att jag gillar din blogg och du verkar som en alldeles lagom mogen skön människa!

Kram!

2009-08-03 @ 18:16:57
URL: http://nyttighetermm.blogspot.com/
Postat av: Karoline

hahahahaha, folk är så körda!

2009-08-04 @ 22:30:24
URL: http://wordsareveryunnecessary.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0