It's alive!!

Ja inu funkar ÄNTLIGEN Internet. Fasen, man blir ju helt handikappad utan det.... eller hur?

Nåväl. Jag har inte tränat idag vilket jag skulle. Men det kom en del saker ivägen kan vi väl säga, hehe. Gå på stan t.ex.... erhm... Men imorrn är det fasen dags!! Känner mig peppad som få! =)

Vad pysslar mina kära läsare med i helgen? =)

Skitinternet!!

Blir så irriterad att nätet inte funkar. Surfar via A's mobil nu...  Inte funkat på hela dagen och verkar inte funka hos en bekant som bor några kvarter bort heller. Vi har inte samma internetleverantör. Fler Umeåbor som har samma problem?

Anyway, köpte en liten lykta och tavla på Indiska förut. Får visa er sedan! Nu ska jag greja lite här hemma och sedan ska vi handla lite gött inför helgen!

liten fikapaus på stan. Verkar som

3a13e678a8b4423bc7e06610c19752e2.png

Kolla varifrån!

liten fikapaus på stan. Verkar som halva umeå har problem med internet idag. Inte kunnat kolla på hela morgonen. Nu blir det en sväng till på stan för att shoppa skor förhoppningsvis!


60 minuter promme!

Det blev en tur till ICA Maxi för glassköp förut. Det tar ungefär 30 minuter att gå dit och såklart lika lång tid hem så då bokför jag 60 minuters promenad på funbeat! Det var inte direkt någon rask promenad, men struntsamma! Lite rörelse idag också alltså så det är jag nöjd med. =)

Nu är det snart dags för sängen känner jag. Imorgon blir det lite intensivare träning! =)


ute på kvällspromenad med babe. Vi

05e4934bb803f82e435f1864054525dd.png

Kolla varifrån!

 

ute på kvällspromenad med babe. Vi har en liten glass som mål ;-)

 


det är ju såhär det ska vara när d

76f1e960b4a7a1770182d4195d987a37.png

Kolla varifrån!

 

det är ju såhär det ska vara när det är semester. Lugnt och skönt och inte ett moln. Bäst att njuta idag för det ska visst bli regn imorrn igen.

 


Morrn!

Soligt idag igen och härlig temperatur. Håller för tillfället på att tvätta så jag ska väl lägga mig ute på gräsmattan medan den blir klar. Först ska jag äta lite frulle dock. Yoghurt, keso och banan blir det nog. Och så kaffe på det såklart!

Nästan sugen på att jogga ikväll igen, så jag får se om jag gör det. En lite längre och jobbigare tur kanske! Eller så blir det bara soft. Får se, som sagt!

Ingen kvällsprommis men däremot...

så joggade jag! Det ni! Försökte mobilblogga men jag vet inte om det kommer fram så jag skriver ett vanligt inlägg istället. Kände mig rätt pigg sådär på kvällskvisten så jag drog på mig skorna och begav mig ut på en kort liten runda. Helt okej, trots långsamt tempo! Men jag är nöjd att jag tog mig ut! =)

Kväll

Ja här sitter jag med min nu kräftröda lekamen och  kollar på filmen som går på TV4+

Varit en rätt slapp dag idag. Riktigt skönt... Men har fått undan lite disk och skit ändå tack och lov. Är expert på att samla disken på hög... hatar att diska.

Nu är jag nästan sugen på en liten kvällspromenad. Men innan jag publicerat det här inlägget har det väl gått över... :-P

Hur man skaffar årets snyggaste solbränna!!

Sitt och läs ute i solen i 3 timmar i tublinne! För att sedan ta en såhär sexig after sun-bild som mig, se så kåt och uttråkad ut som du bara kan. Munnen skall gärna vara lite halvöppen. Perfektion. He he he...

sitter i solen och steker fläsket!

35551358c60c991275ba1dc4db34a47b.png

Kolla varifrån!

 

sitter i solen och steker fläsket! Måste ju sola min bleka lekamen lite i alla fall! Hehe. Som sällskap har jag I denna stilla natt av Mari Jungstedt.

 


Vilodag?

Ja med tanke på att solen skiner tänkte jag bara sätta mig i en strandstol på gården. Dra på mig solbrillorna och ta fram en god bok. Ska ladda med något kallt att dricka också. Sen ska jag steka!!

Träna, det gör jag imorgon. Tre träningsdagar kvar att avverka. Men det hinner jag lätt

Motivation

Känner att motivationen börjar infinna sig vad gäller träning igen. Jag vet ju hur bra man faktiskt mår när man rör sig regelbundet så kommer jag bara in i rutinerna så kommer det nog bli bra det här.

Känns i alla fall grymt bra.

Sen måste jag ju tänka att jag faktiskt gått ner över 20 kg redan. Det är ju en prestation bara det. Men det är lätt att glömma det man faktiskt redan åstadkommit... dumt nog!

En trött drutt

Mannen i mitt liv. <3

Åh så segt det var

Joggingrundan började bra.Kände mig faktiskt rätt pigg så jag tänkte att jag skulle springa bort till Gimonässpåret och ta den korta rundan på 2.2 km där. Har aldrig sprungit det spåret så jag lunkade gladeligen på. Nästan direkt kom det en lång uppförsbacke... och sen en till!!

Det var i princip bara uppför, och lite halvbrant också enligt mig. Lite för mycket för min stackars kondition så jag trodde fan jag skulle dö där ett tag. Efter 2,5 backar gav jag upp och vände tillbaka hem igen... Sprang alltså inte hela vägen runt. Nästa gång ska jag springa hela vägen för då blir det en ganska rejäl runda. Det är närmare 2 km till spåret från min lägenhet så springer man dit och runt och sedan hem igen är man ju uppe i över 6 km.

Nåja, blev ändå 30 min jogging och sedan gick jag i ca 17 minuter också. Så inte fy skam ändå! =)

Joggingdags

Nu är det dags för lite jogging. Med min nya Mp3-spelare somjag fick gratis när jag köpte min kamera för ett tag sedan. Ingen märkvärdig men den är liten och lätt och jag kan klämma fast den i tröjärmen :-) 2 gig räcker utmärkt för joggingrundor.

Återkommer med träningsresultat!

Lite gott till kvälls!

-6f1198042272b0d465a62ea05eb62c4.png

Kolla varifrån!

 

Lite gott till kvälls! Tittar på Ett herrans liv och väntar på att A ska komma så vi kan hugga in! Varit en skön dag idag. Känner mig pepp på jogg imorgon oxå!

 


Dagens träning avklarad

Känns bra att jag gjorde bort träningen relativt tidigt på dagen (gymmet). Imorgon ska jag nog jogga lite hade jag täntk. Tänkte försöka köra en intensiv träningsvecka. Med betoning på försöka... Man blir fan så förslappad när man är ledig! Men lyckas jag med att träna 5 av 7 dagar kommer jag vara mer än nöjd!

Väga mig törs jag fasiken inte... känner att jag gått upp i vikt, men jag vet inte om jag vill veta hur mycket än. Men med lite intensivträning så går det nog till sig så småningom. Efter semestern blir det viktminskningsfas igen. Då ska jag nå min målvikt... så är det bara

Regn...

När tänkte det bli sommar i den här stan egentligen. Får nog inse att jag kommer förbli likblek denna sommar! Men det är väl kanske inte hela världen.

Lina:
Jag MMS:ar till 71370 när jag mobilbloggar! Kan inte kommentera några bloggar, blir något fel så jag skriver här =)

Näe, dags att göra någon nytta kanske!

Slapp, slappare, Emma?

Ja idag har jag minsann latat mig. Eller ja, vi har varit en sväng på Plantagen, Boom och Rusta faktiskt. Inhandlade lite blommor, en dörrmatta och ett hänglås till förrådet. Ska äntligen ta och flytta ner de överblivna flyttlådorna dit ner så jag kan fixa i sovrummet...

Se så fint det börjar bli i mina fönster! Murgrönan som hänger i ampelkrukan köpte jag idag. Längtar tills den blir så pass lång att den slingrar sig runt gardinstången.


Nu blir det film med min käraste. Imorgon är det träningsdags! Ska bli skönt det! Känner mig peppad!

hög aktivitet här på biologigränd.

0-46e48b11df57d0699a532f34715897c0.png

Kolla varifrån!

hög aktivitet här på biologigränd... Softar i soffan med vincent o väntar på att en film ska börja om 50 minuter!


Näe, imorrn blir det fan av!

Imorrn ska jag träna. Punkt slut. Har kommit på "felet" nu. Jag har blivit koffeinberoende... haha. Efter 2 koppar kaffe var jag alive and kicking again. :-P Skämt å sido... jag tror inte det är något allvarligt fel. Jag inbillar mig nog en del och känner efter lite FÖR mycket ibland.

Och hörrni - Detstår en soffa i vardagsrummet nu. Inte fy skam! Den tar dock upp i princip hela långväggen. Men mysigt är det! Känns mer som ett hem med en soffa och sängen där den skall vara - i sovrummet.

Sådär skakis igen

Känt mig i det närmastesjuk hela dagen. Så tror ni jag har tränat? Näe, såklart inte... Imorrn hoppas jag verkligen att jag kan köra ett pass. Lade mig i badet en stund förut för jag frös så förbannat. Nu känns det något bättre men jag är alldeles skakis.

Hatar att vara hängig och jag tycker det ena bara avlöser det andra hela tiden. Eller så inbillar jag mig? Hör bara massa om den här svininfluensan på radio och TV hela tiden så man blir ju lite nojig.

Nu ska jag hinka i mig lite kaffe. Jag älskar min kaffebryggare :-P


Dags för gym!

Ja idag är det gymdag igen. Håller på att tvätta nu men efter jag är klar med det ska jag kila iväg! Idag blir det alltså:
  • Bröst
  • Framsida axlar
  • Triceps
  • Mage
Övningarna på schemat jag fått är följande:

Bröst: Armhävningar, Hantelpress, flyes i maskin, bröstpress
Axlar: Militärpress
Triceps: Dips, Liggande tricepspress med hantlar, tricepspress med rep
Mage: Situps

Matthet

Känner mig konstig och matt. Det hela började när vi var på väg hem från shoppingen. Åt lite och tänkte att det nog skulle bli bättre men icke! Så jag har inte joggat ännu eftersom det inte känns helt hundra. Känner mig lite sådär skakis som man kan göra om man druckit för mycket kaffe. Men det har jag ju inte heller gjort så det är väl nåt annat fel! För lite vätska överlag kanske

Får se om det blir bättre framåt kvällen eller om jag ska skita i joggingen helt. Ska ju ändå träna imorgon så det gör väl ingen större skada kanske! Men det hade ändå varit nice med en liten tur i alla fall!

Jogging, är tanken!

Idag har jag träningsvärken från helvetet i ländryggen. Men det är bara att härda :-) Känns som bekant bra ändå! Idag hade jag tänkt mig att jogga en liten sväng. Jag har slutat räkna exakt hur långt jag springer utan går mer på att springa tills jag inte orkar mer just den dagen. Sen om det är 3 km eller 8 km spelar mindre roll. Bara jag tar mig ut.

Låter inte det ganska smart ändå? Vill fortfarande orka en mil, men jag tror jag kan fixa det innan vintern är här igen ändå!

Först ska jag och A en sväng på Dressed and Denim och kolla efter jeans till honom!

Gymmat

Sådärja nu har jag avklarat ett 60 minuters pass i gymmet. Blev rygg, baksida axlar, biceps och mage denna gång. Har skaffat mig ett träningsschema för att kunna träna hela kroppen upplagt på tre pass som man därmed kör tre ggr i veckan. Nästa gång blir det bröst, triceps, framsida axlar och mage även där. På pass nummer tre kör jag ben och vader samt mage. Ganska basic-pass

Tänkte verkligen försöka köra styrke måndag, onsdag, fredag nu och sedan köra lite roliga konditionspass de andra dagarna. Varva lite spinning, löpning, body combat osv! Sen får man väl se där det passar med vilodagar också. Det är ju också viktigt!

morgonpromme! Skulle gå till ICA m

0-643b3cfcb3f8fad4161b89a35e6bd7a8.png

Kolla varifrån!

 

morgonpromme! Skulle gå till ICA men de öppnade ju inte förrän 9 så jag går en extrasväng istället! :-)

 


Hemma!

Hemma igen efter några dagars gullande med systerdottern =) Tråkigt att man bor så långt ifrån varandra men man får ta tillfällena i akt!

Imorgon blir det träning igen. Nu jävlar ska jag forma om bulldegen man har till mage! Nog för att jag gått ner över 20 kg, men man är fortfarande slapp, eller hur jag ska förklara. Nu behövs det lite stadga i bålregionen! Inte bara för utseendets skull utan även för att jag inte ska få härliga arbetsskador.




Up and away igen

Ska snart åka iväg till Bromma och flyga norrut igen. Helgen och dagarna här har varit helt okej! Mest tagit det lugnt förutom en dag då vi gjorde ett shoppingförsök i Täby... Men jag kom bara hem med babyleksaker till Tilde.

Har tagit massa gulliga babybilder i alla fall som jag ska rama in! =)

Vi hörs ikväll!

Varför göra saker i tid...

... när man kan vänta in i det sista istället! Fasen alltså. Vi ska stiga upp 6.30 men jag har inte börjat packa än. Samma visa varje gång jag ska resa någonstans!

Jaa... det är väl lika bra att sätta igång va?

Om jag inte skriver mer så ha en fin helg! =)

SEMESTER!!!

Jag trodde fan aldrig den här dagen skulle komma! ÄNTLIGEN semester. Firade genom att träna 40 minuter styrke i gymmet som var relativt folktomt såhär i solskenet och värmen.

Nu ska jag pyssla lite hemma. Äta hemmagjorda hamburgare och sedan packa resväskan. Imorgon bär det av till Stockholm på en liten tripp! =) Är lite nervös inför flygningen som vanligt ...

Gör ni något spännande i helgen eller är det bara slapp på hög nivå som gäller?

Kvällsmys

På balkongen! =) Jag med en (urdrucken) festis och A med en öl. Vissa ska ju inte jobba imorgon så då kan man tydligen dricka bärs va!

Blev ingen promme idag. Men imorgon ska jag träna!


Nåja, lite motion har det allt blivit

Har kört några korta lätta pass senaste dagarna trots allt. I Söndags blev det lite crosstrainer och styrketräning. Fick en grym jäkla träningsvärk som fasen fortfarande håller i sig kan jag meddela. I måndags blev det en kort promenad och i tisdags körde jag styrke igen, dock bara 25 minuter. Bättre än inget väl! Igår joggade jag närmare 30 min och idag ska jag eventuellt promenera med Kristian (arbetskamrat). Men vi får se, kanske tar mig ut ändå även om inte han ska med. Imorgon ska nog jag och A gymma lite igen, vi får se

Så helt off är jag ju faktiskt inte! Jag orkar bara inte sitta vid datorn och häcka :-P


Helt efterbliven på det här med att blogga

Ja! Det går ju bra för mig det här med att blogga nu. Jag varken skriver eller läser sådär frekvent som innan. Är några jag följer sporadiskt ibland men det blir att jag läser ikapp ungefär 1-2 ggr i veckan.

Det känns trist att blogga när det går dåligt med vikt och hälsa. Men jag får försöka peppa igång mig själv helt enkelt. För samtidigt har ju bloggen varit en enorm inspiration för mig själv och alla peppkommentarer man fått är ju guld värda!

Det är trögt nu

Tycker allting är så himla trögt. Jag som skulle skärpa mig fram till semestern och allt! Men jag skyller inte på något eller någon annan än mig själv och min egen dalande karaktär.

Vägde mig dock imorse, 67,7  kg så lite mer än senast jag kollade av vågen. Vägde ju 67.2 då, men ett halvkilo hit eller dit gör kanske inte så mycket skillnad.

Tycker ändå det är ett under att jag lyckas hålla vikten nere under 69 kg. Tycker jag slarvar hela tiden och rör mig minimalt. Så jag fattar inte riktigt hur det går till? Men en sak är säker: det håller inte hur länge som helst. Så jag MÅSTE skärpa mig. Om så bara lite grann. Bara införa några joggingrundor igen. Påbörja det där programmet jag yrade om för ett tag sedan.

Men semestern kanske får bli en aktiv sådan och inte en slapparsemester? Vi ser väl! =)

Men vad är det för fel!!

Ja vad vaknade man med imorse då? Jo ONT I HALSEN såklart. Så förbannat irriterande. Det bara kommer och går hela tiden nu tycker jag. Är det inte på sommaren man skall vara som friskast? Mest bara ena halsmandeln som krånglar också så det kanske sitter nåt skit i den? Vad vet jag ...

I övrigt är jag väl "fräsch". Men någon träning har det inte blivit. Får väl trösta mig med att jag får så mycket vardagsmotion. Men det är ingen ursäkt ... Jag är lat. Och har blivit sjukt förslappad.

Hur fan gör man? Jag måste ha glömt hur jag gjorde för att gå ner de här -23 kilona. Eller glömt (?) jag förtränger väl mest det här med att vara nyttig och träna förtillfället... erhm.

9 dagar kvar

Åhh tiden går bara långsammare och långsammare... Vill ha semme nu!! Inte för att vädret är det bästa men tänk att bara få vara ledig utan några speciella måsten.

Tack vare regnet var det ovanligt mycket folk på IKSU idag. Men det funkade ändå trots allt! Jag funderar på att träna imorgon innan jobbet. Men vi vet ju alla hur duktig jag är på att säga en sak och sedan göra en annan (läs: skita i det...) Men man upphör väl kanske aldrig att förvånas va ;-)

Sitter också och är sugen på att åka utomlands igen. Funderar på att dra i slutet på november, åt öster denna gång. Men vi får se om det kommer finnas några pengar till det. En sketen knegare som mig och en stackars student. Inte lätt att skrapa ihop stålar så snabbt då kanske. Men tiden får utvisa! =)

Nu kvällssoft i soffan!

Städdag

Det blev en städ och tvättdag idag. Kände att det skulle vara skönt att få undan det innan man påbörjar arbetsveckan igen. Jobbar kväll så då får jag i princip nada gjort!

Ska fixa tvätten nu hade jag tänkt, sedan kila över till A och laga middag. Efter det ska vi nog gå och träna en sväng hoppas jag!

Lördagkväll

Idag har varit en lugn dag och kväll. Känns grymt skönt. Tyvärr har jag ju mensvärken från helvetet då så det smolkar min bägare en aning. Men då är det desto skönare att bara få ligga o soffan under en filt.

Blev ingen träning förut men tänkte köra imorgon efter jag tvättat istället. Fick sådan yrsel när vi var på H&M och handlade jeans så jag tänkte att det är lika bra att låta bli. Dåligt järnvärde säkert...

Och ja appropå jeans så kunde jag nu köpa strl 32 istället för 33 så det var skoj! =) Mitt mål är att kunna ha strl 30 i jeans men vi får se om jag kan lyckas bli så pass tight över höfterna. Man är ju skapt med en bred röv så några små 27-28or kommer jag aldrig komma i hur smal jag än blir ;-) Men strl 31 är nog ingen omöjlighet i alla fall!

Nu: softa vidare och lägga något varmt på magen!

Helg mina vänner!

Helg igen och ännu en vecka närmare semestern! Det är det enda som kretsar i mitt lilla huvud för tillfället ja. Förresten så var jag och tränade i torsdags så jag har nu dag två av träningsvärk idag. Triceps värker som aldrig förr!!

Ska nog dra till IKSU en sväng idag med och svettas lite. Regnar ju ändå här... Nu är det slut på värmen igen :-( Frös ju till och med när jag promenerade ute i kofta igår!! Får hoppas att värmen återkommer snart, åtminstone tills jag ska vara ledig! =)

Har köpt en ny dator också eftersom min stationära gamla tröska håller på att klappa ihop. Det blidde en sådan här! En Acer Aspire 6930 G

Nu ska jag vara snål ett tag ;-)


En lista

Bara för att jag inte kan banga ;-) Ivana utmanade!

Beskriver mig med tre bra egenskaper:
allmänbildad, social, givmild

Beskriver mig med tre mindre bra egenskaper:

Extremt dåligt tålamod, halvkasst självförtroende, lat (i benämningen att jag är värdelös på att ta tag i saker)

Jag älskar att:
Egentid, att bara sitta tyst i ett rum och filosofera. Umgås med mina kära samt göra spontana saker och njuta av livet.

Jag hatar att:
nicka och le trots att man får ta mycket obefogad skit på jobbet om hur dåligt arbete man gör. Ha att göra med genuint osmarta och dumdristiga människor.

En egenskap jag möjligen inte nämnt på min blogg:
Att jag är manisk när det gäller att tvätta kanske? Jag tvättar jämt.

En egenskap jag undvikit att blogga om:
Egenskap och egenskap? Finns en hel del man undviker att skriva...

Jag skrattar åt:

Massor och hela tiden. Går inte en dag utan att jag skrattar tror jag.

Jag gråter:
När jag blir ledsen? Nej, men ofta när individer (djur, människor) far illa av någon anledning. Eller så banala ting som att middagen jag försökte laga gick åt helvete.

En situation jag inte gillar och kanske undviker därför:
Kontakt med vården. Det är obehagligt av någon anledning? Kanske av rädsla för att det skall vara något allvarligt fel på en.

En situation jag älskar och gärna försätter mig i:
Situationer där jag kan slappna av helt och hållet. Det kan vara vart som helst och när som helst! Gärna där man får njuta av gott sällskap, god mat och skön atmosfär.

Detta är jag stolt över:
Att jag tog tag i min livssituation två gånger. Första gången när jag beslutade mig för att leva nyttigt och andra gången när jag valde att gå ur mitt förra förhållande.

Detta kan jag skämmas för:
Att jag ibland njuter när andra misslyckas.

Detta gör mig glad:

Den totala kärlek som fyller hela mitt bröst för tillfället. Och massor med andra saker. =)

Detta gör mig lugn:
En varm kram när jag är ledsen eller upprörd.

…nervös:
När jag befinner mig i situationer som jag inte riktigt kan påverka. Allt från att sitta i ett flygplan till att vänta på att någon ska bestämma om jag ska få ett jobb eller inte osv. Att vänta på andras beslut med andra ord.

…arg:

Människor som inte kan beté sig utan trycker ner andra bara för att de är så envisa. Djurplågeri. Folk som röker i trånga utrymmen, typ busskuren.

…ledsen:
PMS gör mig jävligt ledsen :-P

...förtvivlad:
Jag har nog aldrig varit riktigt utom mig av förtvivlan tror jag...

…tacksam:
Att jag har ett så pass bra liv. Jag har en lägenhet, ett jobb, mat, pengar och massor med människor som tycker om mig

Detta ger mig en känsla av att vara odödlig:
Odödlig? Nja... jag är rätt ödmjuk gentemot livet och döden. Man vet aldrig när eller hur...

Detta gör jag om 5 år, hoppas jag:
Har förhoppningsvis ett annat jobb. Bor i en superfin lägenhet med A och kanske har påbörjat det här med familj...

Så här känner jag för hur mitt liv är just nu:
Det finns inte mycket som skulle göra det bättre rent emotionellt! Materiellt kan man väl alltid önska mer, ja pengar t.ex

Mitt motto i livet är:
Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete - vilket innebär att jag tycker man skall leva livet och inte låta det gå ut på att fixa ioch trixa till förbannelse i hemmet t.ex. Hålla på att göra sig till något man inte är bara för att ha en fin fasad när man egentligen rämnar inuti. Ut och lev!

Jag utmanar:

Lina, Mia, Annika

Träningsvärk och en tur till Holmsund

Ja gott folk, i vanlig ordning har jag träningsvärk såhär dagen efter ansträngande aktivitet. Beror väl på att jag inte anstränger mig tillräckligt ofta nuförtiden... Hur som helst blir det en favorit i repris imorgon. Vad jag ska träna vet jag inte än. Jag tar det som det kommer!

Blev en liten kvällstur med min fina till havet ikväll. Vi packade med oss kaffe i bilen och ett gott onsdagshumör. Sedan satt vi och filosoferade i kvällssolen.

Life is sweet.
   



RSS 2.0