Gym

Blev lite gym idag bara. Körde ganska hårt på ben. Blev helt skakis efteråt. Tror inte jag höll på mer än dryga 35 minuter, men bättre än inget som man brukar säga!

Ska diska och sedan fixa lite käk! Blivit dåligt med recept nu igen, men jag har inte lagat något skoj tycker jag och så äter vi mest samma här. Sånt som det redan finns recept på! =)

Fick bikinisarna från LaRedoute förresten och den ena var helt okej, så jag beställde en till fast svart. Så nu kommer jag ha en svart och en turkos =) Den som man knöt bakom nacken funkade inte på mig.. blev för slappt tyckte jag. Och knöt man kortare band så blev det för tungt i nacken. Inte skönt! Hade kunnat funka om det varit formpressade kupor. But no.Kommentarer
Postat av: Elin

Har du prövat att köra crossfit nån gång? Snabba pass med hög effektivitet? http://www.crossfitnordic.se/ där är den svenska hemsidan, de lägger upp dagens övningar. Toppenträning :)

2010-02-11 @ 17:40:20
URL: http://elinbjorklunds.blogg.se/
Postat av: Jessica

35 minuter är ju verkligen inte dåligt, ibland så får man ut sin träning på lite kortare sträckor. Vad kul att ena bikinin var bra iaf, då har du ju när du ska iväg och resa :) Peppkram

2010-02-12 @ 10:37:09
URL: http://smalajessie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0