Dag 3 av 4

Har nu avnjutit en skål med yoghurt, banan och kanel. Skall klämma i mig 2 ägg också så är frukosten avklarad. Blir lite konstigt med maten när jag jobbar kväll eftersom jag oftast går upp sent. Försöker äta själva middagen runt 15-tiden och sedan fika något på rasten vid 18. Då klarar jag mig tills jag kommer hem igen!

Jag funderar på att köra den här ISO-metoden lite istället. Som jag fattar det innebär det att man äter glutenfritt, och alltså skippar bröd och pasta. Frukt och potatis verkar okej och även råris, quinoa och något mer jag inte minns nu.

Jag får se... någon som testat? Enda som jag känner känns sådär är att man ska äta lightvarianter av mjölk, yoghurt etc...

Kommentarer
Postat av: Nene

dieter är bara jobbiga tycker jag, svårt att hålla dem i längden. bättre att äta allt i vettiga mängder och skippa godis och sötsaker och sånt :P

2009-10-21 @ 11:14:15
URL: http://kerenskij.blogg.se/
Postat av: Bullen

Testa LCHF istället! Det känns knappt som en diet, och på sätt och vis så är det ju inte det heller... Skippa kolhydraterna och fokusera på fett och protein istället. Gott, mättande och det ger resultat!

2009-10-21 @ 13:37:41
URL: http://www.bullenstankar.blogspot.com
Postat av: Karoline

ISO har jag fan missat totalt. lets google!

2009-10-21 @ 14:23:42
URL: http://wordsareveryunnecessary.webblogg.se/
Postat av: Lovisa

Det är ju bättre att äta vanliga fetter än konstgjorda produkter utan fett och socker då annat kommer i istället som gör att man blir mer sugen och att kroppen lättare binder socker och fett då man får det i sig, så vore jag du skulle jag inte äta light utan vanliga produkter. Fett är ju inte farligt för kroppen!

2009-10-21 @ 15:59:16
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Emma

Bullen: Om du hade läst min blogg hade du förstått att det är det jag sysslat med hela tiden ;)

2009-10-21 @ 22:10:50
URL: http://emmasform.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0