Okej hörrni!

Idag är en dag då jag bara måste träna. Inga ursäkter nu för fasen! Har packat väskan och skall träna på jobbet om jag får sluta lite tidigare. Innan det strömmar in allt för mycket folk. Annars ska jag hem och springa! Och där med basta!

Det finns inga genvägar. Och tjock vill jag inte bli igen.

Before. Aldrig mer.

Kommentarer
Postat av: I n i s e n

Pepp pepp! Men du är väldigt söt på före-bilden också, även fast du naturligtvis klär allra bäst som smalare & vältränad! :)

2009-04-02 @ 08:51:53
URL: http://inisen.com
Postat av: Caroline

Nu har ja bestämt mig. Efter att ha sett "du är vad du äter" igår. Som förövrig var sjukt bra. Så vet ja att det går bara man vill.. Ska testa den där LCHF o se om det är något som skulle funka för mig. Får ge det en chans iaf... Några tips? Kan behövas. Men nu jävlar!

2009-04-02 @ 09:26:05
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: marie

Kan du inte lägga in en helkroppsbild hur du ser ut nu?? eller de kanske du gjort nyligen och jag missat de? Tycker de är jättebra att du skriver lite recept här också.. fortsätt med de,tack. Kan ju inte bli bättre motivation och recept på samma sida. P.s. Tycker du var söt på bilden men de där var när du börjat gå ner i vikt redan va? För jag tycker inte du ser mycket överviktig ut där. Lycka till med tränigen idag och tack för en bra blogg.. får sån motivation och energi av att läsa den ..I LOVE IT!

2009-04-02 @ 10:14:59
Postat av: Maja.

Måste bara säga att jag är grymt imponerad av dig! Hamnade här av en slump och så hittade jag en blogg där jag kände igen mig så mycket i allt som skrevs. Kämpar också för att gå ner i vikt, kör mitt egna lilla träningsprogram och en egen dietversion. Har klarat 5kg nu, five to go. Hur går du tillväga? Hur mycket tränar du i veckan, vad tränar du? Har du nå roliga recept att bjuda på? Gha, många frågor nu, i know, men så kul när man ser någon som lyckats:)

2009-04-02 @ 10:22:21
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Emmas Form - vägen mot en mer vältränad kropp

Marie: Om du kikar under kategorin "bilder på vägen" så finns massa bilder! :) På den där bilden väger jag nog strax under 90 kg...Ska försöka få in mer recept!! :)

2009-04-02 @ 18:35:41
URL: http://emmasform.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh så duktig du varit.

Nu är ju inte vi i samma lag men ändå, måste berömma dig!

Starkt jobbat men alltså, har du mer att gå ner och i så fall hur mycket?

ha en fin fredag!

Kram kram!!

2009-04-03 @ 07:48:59
URL: http://mrsojvindsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0