Softar några dagar

Jag har bestämt mig för att ta det lite soft några dagar, som några har rått mig att göra. Äta lite "vad jag vill". Men kanske inte sväva ut till fullo. Det är ju bara dumt. Till veckan ska jag ta nya tag igen har jag bestämt. Då får vi se om jag väljer att fokusera på träning och tänka mindre på kosten eller hur jag skall göra.

De sista kilona är svåra att ta så därför måste man ju vara ganska hård mot sig själv. Jag kan vara det, har ju gjort det förr. Så egentligen sitter det ju bara i huvudet som jag talat om så många gånger.

Nu blir det jobb. Bara 3 dagar kvar til helg :-P Vi hörs ikväll!

Kommentarer
Postat av: Soya

Skulle va kul med en frågestund här i din blogg. Där vi läsare som följer dig kan ställa våra nyfikna frågor. Du är ju en sån inspiration för oss alla!

Kram

2009-03-11 @ 10:00:07
URL: http://soya.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

förstår att det kan vara skönt med några dagars vila =)

2009-03-11 @ 10:47:19
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Malin

Låter som ett bra beslut, brukar vara lättare att hitta motivatonen efter ett par sådana dagar :)

2009-03-11 @ 11:22:51
URL: http://malinjoe.blogg.se/
Postat av: Stina

Ta en soft-vecka du...:-) Klokt tycker jag! Jag kämpar på med godis/fika-fri fasta. Åååååh vad jobbigt det är ibland. Som igår kväll på jobbet när det bjöds på tre olika sorters tårta. Jag åt ett äpple... Vad det känns länge till påsk!

2009-03-11 @ 11:23:23
URL: http://blabb.blogg.se/
Postat av: Anneli

Ja, det låter som sagt som en bra idé. Ha ingen panik det är några månader kvar till sommaren och man kan ju faktiskt gå ner under sommaren oxå.

Dessutom tror jag att det kommer bli lättare nu när det blir ljusare, man blir ju piggare och gladare då, så motivationen ligger nog och lurpassar på oss ;D

2009-03-11 @ 11:42:27
URL: http://halsofreaket.blogg.se/
Postat av: J o s e f i n

Låter vettigt, ta nu hand om dig :)själv börjar jag tappa motivationen helt, redan efter bara en vecka med lchf kost. Kan bero på att vågen inte visar ett enda hg nedåt(?!) Var det så trögt för dig i början med? jag börjar liksom tappa hoppet, bara ett enda hg hade fått mig åtminstonde lite motiverad :/

2009-03-11 @ 14:40:55
URL: http://ijosefin.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0