Hemma tidigt

Jobbade in lite lunch idag och stack hem tidigare. Känns skönt som fasen. Gått hyfsat idag men men har känt mig mer less. Antagligen pga förrförra inlägget. Vet inte riktigt hur jag skall göra. Försöka stå stilla i vikt och låta det gå ett tag. Kanske bara träna på så gott det går och se vad som händer. Tänka något mindre på maten osv.

Men samtidigt vill jag ju gå ner så mycket som möjligt innan sommaren. Det brukar ju vara så att man vill vässa strandformen ni vet :-P Så jag vet inte!! Frustrerande. Ena stunden vill jag väga mig på lördag, och andra stunden inte. Har ju varit inne tidigare på att väga mig mindre så kanske skulle gå på den linjen.

Äh... vilket svammel va!

Kommentarer
Postat av: Caroline

Allas mål borde vara att känna sig nöjda med sig själva. Att med stolthet kunna säga; Det här är jag o jag gillar det. Har du nått det nu. Superdupermega skoj. Kanske dags för dig att klippa lite med vågen ja,m en ändå hålla lite koll så du vet att du sköter dig någorlunda... är jätteglad för din skull. Å var inte ledsen för att motivationen tryter...se istället till vad du har åstadkommit hittills... vi är impade, det borde du också vara...

2009-03-10 @ 18:31:21
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: Lomina

Klart man kommer in i en svacka ibland!:) Men om du kommit såhär långt, varför skulle du inte klara att nå målvikten? HEJA HEJA!:)

2009-03-10 @ 18:32:11
URL: http://l0mina.blogg.se/
Postat av: Caroline

Klart du kommer i dom...jag är enligt mina mått större än dig..så tvekar inte en sekund att dom passar även dig.... mina är lite långa i benen men det går ju lätt att lösa...

2009-03-10 @ 19:02:22
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: J o s e f i n

Jag tycker du ska låta det gå några dagar då du får göra precis vad du vill, och slippa tänka på mat och träning, så kanske du hittar motivationen på nytt igen efter det och är mer peppad än någonsin :)

2009-03-10 @ 19:45:31
URL: http://ijosefin.blogspot.com
Postat av: Anna

ett alternativ är ju att fokusera på träningen ett tag istället för vikten, jag har aldrig varit så snygg som efter den sommaren då jag tränade och tränade och tränade, jag gick inte ner ett gram, men väl en storlek eller två och bra mådde jag också (tacka fasiken för det med alla endorfiner). kanske känns det roligare om du sätter några nya utmanande mål för träningen och sen kör järnet, så löser sig vikten av sig självt så småningom.

2009-03-10 @ 20:23:04
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/
Postat av: Tjockisen

Kan absolut vara ett alternativ att skippa vågen på lördag, det tar ju upp mycket av ens tid att tänka på det mycket.Kram

2009-03-10 @ 21:55:46
URL: http://nomoreatjockis.blogg.se/
Postat av: Mia

jag tror (min personliga tro) att de e nu en ny utmaning för dig börjar. Du måste ta några avgörande beslut..Du har själv sagt att du börjar närma dig din slutvikt..kroppen börjar vänja sig..och OMVANDLAR en massa i kroppen. Du får nog börja producera stora doser av tålamod. Stressa inte dig själv, fortsätt med de som e viktigt för dig. Du e duktig...ge inte upp bara!! Ta de som en ny utmaning!

2009-03-10 @ 22:06:00
URL: http://omingetochlitetill.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0