Godisfritt, sista veckan

Hur har det gått? Jag har inte tänkt så mycket själv måste jag säga. Igår åt jag faktiskt popcorn på bion. Men överlag har det ju varit mycket mindre godisätande än om jag inte hade infört den här månaden här på bloggen.

och det har ju märkts på vågen, som sagt. Lite över 2 kg på en månad är jag nöjd över! =) Idag vägde jag mig igen för att se om jag gått upp mycket med tanke på att jag drack alkohol igår. Men icke, vågde visade till och med mindre än igår. Förvisso bara 3 hekto men ändå (67.8 alltså). Hur det gick till vet jag inte men jag räknar ändå på gårdagens vikt!

Men så, utvärdera gärna. Vad hade ni kunnat göra bättre? Hur mycket har ni tänkt till osv? Har ni funderat över ert eget ätande? Hur kommer ni göra framöver?

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag väger alltid mindre dagen efter att jag har druckit, just för att man blir av med vätska, alkohol torkar ut kroppen! Dagen efter brukar jag väga som vanligt igen, eller mer :P

2009-03-01 @ 11:54:48
URL: http://drinkitup.blogg.se/
Postat av: K

Jag har funderat och skippat godis nu sista veckan!

2009-03-01 @ 12:03:13
URL: http://honheterkia.blogg.se/
Postat av: Karin

har styrt upp mitt kaloriintag den senaste veckan och det har gett resultat väldigt snabbt..+ godisfritt =)..det gäller att tänka till två gånger innan man stoppar i sig nåt

2009-03-01 @ 13:49:48
URL: http://www.mariabecker.se/team-up/
Postat av: Mari

Självklart så har godiset kretsat i mitt huvud, men så är det när man nästa konstant ätit godis/chips innan nyår. Jag har haft flera tillfällen att äta godis de senaste helgerna men avstått. Är väldigt STOLT över mig själva, då jag inte visste att jag hade så bra karaktär. Nu kommer jag att köra vidare på ytterligare en godisfri månad. Hänger du/ni på?Visst så ska man unna sig något gott då och då, men inte varje dag, som jag gjort innan. Den senaste veckan så har jag unnat mig vittbröd. Har varit så sugen på rostatbröd, så det har jag njutit av.Kram

2009-03-01 @ 14:48:10
URL: http://marimanfredsson.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Jag har inte ätit nå godis, men därimot har det blivit lite fikabröd och så, och jag känner mig allmänt onyttig när det gäller mat också. Är faktist grymt besviken på mig själv, att jag inte har lyckats bättre, jag vill verkligen gå ner i vikt, men jag vet inte varför jag inte har själva orken!Jag önskar att jag kunde få lite av din ork och motivation!

2009-03-01 @ 15:12:46
URL: http://theeasyway.blogg.se/
Postat av: Anna

jag har ju inte hängt med på din godisfria månad men efter att ha ätit just godis i fredags så har jag i allafall beslutat mig för att ta en paus från smågodis på obestämd framtid.

2009-03-01 @ 18:35:29
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/
Postat av: sofia

hej :) ska vi prenumenera på varandras bloggar på bloglovin ? :D är mycket roligare om man läser varandras ( tycker jag ) :) hehe. ha det så bra :)

2009-03-01 @ 21:04:47
URL: http://atmyplace.blogg.se/
Postat av: Tjockisen

Sålänge man märker att det har blivit en minskning är det ju ett toppenresultat! Väldigt bra resultat det där! KRAM

2009-03-01 @ 22:25:53
URL: http://nomoreatjockis.blogg.se/
Postat av: Erika

Jag har äntligen lyckats med att inte äta godis denna veckan. Tummen upp på det :)

Sedan så blev det även mkt mindre kakor å sånt så det känns fint.

2009-03-02 @ 08:52:19
URL: http://mittlivvackertrosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0