Planen skall sättas i verket

Okej hörrni, nu har jag som sagt 3 veckor kvar att jobba innan semestern. På de här veckorna ska jag komma igång igen. Imorgon blir det till att börja med någon form av diet igen och träningen skall trappas upp så fort halsen känns bra. Idag är den inte alls lika dålig som igår så jag har bra förhoppningar om att kunna träna på tisdag. Då ska jag börja med joggingprogrammet jag skrev om tidigare! Ska berätta mer om det framöver.

Det är slut på alkoholkonsumtionen nu ett tag framöver. Åtminstone fram till semestern. Så vi säger  tack och hej till den här vinhaggan på bilden nedan! ;-)

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Vad fin du är! :)

2009-06-28 @ 18:20:00
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Annika

hihi rolig bild:) I veckan ska jag också komma igång igen på allvar hade jag tänkt:) Blivit mest glass, sol och bad denna vecka!

2009-06-28 @ 21:00:49
URL: http://annikafredby.blogg.se/
Postat av: Sockertoppan

Här kommer lite peppning från mig! Du kommer igång igen ska du se. :)Själv har jag fyra jobbveckor kvar till semestern. Hade ledigt förra veckan, men till den "riktiga" semestern. Förra veckan fylldes med öl, glass, restaurangmat, vin... osv... Så nu gäller det att komma in i bättre vanor igen.

2009-06-29 @ 14:43:27
URL: http://sockertoppan.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0