Burr vad kallt!

Idag är det över 20 grader minus här uppe i norr. Usch! Nog för att jag hellre har kallt och snö än plusgrader och slask men det här är lite väl kallt för min smak.

Nåväl, blir en kort prommis till extrajobbet idag och jag tror det blir min enda motion faktiskt. Har massor att göra i eftermiddag.

Finns det någon som brukar t.ex jogga i sån här kyla? Är det inte jobbigt i så fall?

Kommentarer
Postat av: Emma

Tror inte det är någon höjdare att jogga eller anstränga sig mer än normalt när det är kallt. Det är ju inte farligt men sjukt obehagligt att andas in kall luft. Gör ju ont i "hjärtat".

2009-01-16 @ 10:46:42
URL: http://emmawee.blogg.se/
Postat av: Tjockisen

Ja brukar ibland jogga i den kylan, kanske inte riktigt -20 då det sällan blir så kallt här nere men för några veckor sedan var det -16 och då joggade jag. Allt handlar om att ha bra kläder, tex lager med tunna kläder som håller en helt varm. Andningen är ju självklart också jätteviktig, jag brukar ha en ganska medeltät halsduk som precis går övernäsa och mun och när jag andas genom den hålls luften varm och go :) Som sagt det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder ;)

Peppkram!

2009-01-17 @ 13:40:44
URL: http://nomoreatjockis.blogg.se/
Postat av: Tjockisen

Tycker din blogg är fantastiskt bra och blir alltid lika pepp efter dina kommentarer hos mig därför vill jag ge dig en Nice Blog Awar. Peppkram!

2009-01-17 @ 15:01:42
URL: http://nomoreatjockis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0