Te i min ensamhet

Har tagit en varm dusch och smort in hela min vintertorra kropp med Body Butter nu. Skönt det! Har gjort te också och kurerar rivjärnet i halsen lite :-P Ska packa träningsväskan ikväll och hoppas på träning imorrn!

Sitter även och kollar på bilder från Thailand och drömmer mig bort. Fattar inte riktigt att vi faktiskt ska dit om drygt 2 månader :-D


Kommentarer
Postat av: Pärlan

Jag försöker kommentera i ett annat inlägg om din mascara, men det vill sig inte! Så jag kommenterar detta inlägg istället med samma text. :P

"Jag har testat tusen och en mascaror känns det som. Dock inte den i detta inlägg. Men nu har jag äntligen hittat min absoluta favorit! Lancôme Drama (tror jag den heter..). Den är bara sååååå bra! Den är ju lite dyrare, men den är värd varenda öre tycker jag. :) Jag hatar flugben och vill ha en med bra volym. Numera använder jag inte ens ögonfransböjare. ;)"

2010-01-04 @ 20:40:15
URL: http://phatgirl.devote.se
Postat av: Madde

Vad var det den där doften hette? Nåt konstigt :) Kanske inte bara var en present till dig utan även dina 2 sambos som ska lukta på dig ;)

2010-01-04 @ 20:55:27
URL: http://villakungsnas.blogg.se/
Postat av: Mia

Thailand hade varit helt underbart!! =)

Body Butter e en frälsning för kroppen när det e sånt här skit väder. Just nu så kör jag Body butter från Body shop med "smaken" Cocos. Den har blivit vinder "smaken" och jordgubb sommarens.

2010-01-04 @ 22:52:06
URL: http://omingetochlitetill.blogg.se/
Postat av: Jessica

Krya på dig nu!

Vad kul att få resa bort lite, det kan man verkligen behöva ibland :)

Peppkramar

2010-01-05 @ 11:03:33
URL: http://smalajessie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0