Sköna söndag

Söndagar är rätt sköna ändå. Kanske för att det är den enda dagen i veckan då jag känner att jag kan ta det lite lugnt utan dåligt samvete. Dum tanke ändå. Man får väl slappa när man vill, egentligen. Men ni vet hur man kan tänka ibland.

Idag händer med andra ord inte mycket. Tvättstugan i vanlig ordning men annars lär jag väl mest sitta här och dega, haha! Vem vet, kanske får jag ett ryck och hittar på något!

Nu ska jag dricka mitt kaffe till att börja med åtminstone! Och kolla lite på Vinterstudion.

Kommentarer
Postat av: Erika

Jo, men det är tyvärr de enda jeans som inte är trasiga och utslitna som går på än så länge så jag behöver ett par till att byta av med. Köper jeans sällan och sliter ut dem fort(speciellt där låren gnider mot varann) så det blir alltid panikköp när ett par har gått sönder ;) Tänkte slippa det den här gången =)

2010-01-10 @ 11:27:15
URL: http://hajafett.blogg.se/
Postat av: Jessica

Precis sådär ska söndagar vara, för mig är det dock tvärtom, söndagar är min pluggdag och lördagar är dagen jag får ta det lugnt, har inte varit många söndagar denna vecka som jag inte pluggat, men så kan det vara :)Hoppas du får en mysig söndag iaf! Och taigen krafterna inför en ny vecka

Kramar

2010-01-10 @ 12:56:58
URL: http://smalajessie.blogg.se/
Postat av: Diana - Gravid ♥

Mysig blogg du har, alltid roligt att hitta nya bloggar att följa! Titta gärna in på min, har en del tävlingar som jag tror skulle passa dig! =) Kram och trevlig söndag, Diana

2010-01-10 @ 13:00:03
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh jag gillar att tvätta, det luktar så gott i lägenheten när det torkar :D

2010-01-10 @ 18:35:42
URL: http://emeliemaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0