Trötta fötter

Dagens arbetspass avklarat och det är så skönt att komma hem, softa lite och lägga upp fötterna i soffan. Kollar på skidåkningen och ska snart fika lite. Blir ett Biggest Loser innan det är dags att sova ;-)

Imorrn blir det ett försök på löpbandet igen. Hoppas man slipper folk som likt hyenor står och väntar på att man skall bli klar. Som komnmer irriterande nära bara man stannar för att gå en stund. :-P Alldeles som det inte finns tillräckligt med löpband på IKSU...

Fast samtidigt kan jag tycka att de kan sätta upp lappar på t.ex 3-4 löpband där det står att man får springa max 10-15 min som uppvärmning. Så kan de som vill konditionsträna få vara ifred utan att någon knackar på axeln o frågar om man inte är klar snart.

Kommentarer
Postat av: Mia

Var tittar du på Biggest loser??Visst e det irriterande när man känner de stå och flåsa en i nacken. Vi har bara 3st löpband på vårt gym. 2 av de e trasiga just nu =S och har varit det i 2veckorn nu.

2010-02-22 @ 22:45:49
URL: http://omingetochlitetill.blogg.se/
Postat av: Sofie

Låter jobbigt och stressande. På Friskis har vi ett par löpband som är främst till för uppvärmning som man får lämna ifrån sig i fall där kommer någon...tycker jag funkar bra... :-)

2010-02-23 @ 07:34:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0