Mitt hopp går till denna

Jag har haft torr hud och eksem på baksidan låren i omgångar nu så jag hoppas denna salva som jag läst och hört gott om ska hjälpa. Köpte också Derma Optima från samma märke som skall hjälpa och lindra klådan.

Är hemskt när man till och med i sömnen ligger och klöser på benen vilket bara gör eksemet än värre... Hydrokortison funkar ju visserligen ett tag, men sen blir man ju liksom "immun" mot såna läkemedel. Att ha på sig vantar på natten hjälper inte heller för man tar bara av sig dem...

Men vi får se nu då om detta kan råda bot på mina problem! Håller tummarna. Kostade 129 kr på Bodystore.com.

Enligt flera studier inom sjukvården har E-vitaminsalvan visat goda resultat vid eksem, psoriasis-besvär och liknande åkommor och kunnat användas istället för kortisonbehandlingar.


Kommentarer
Postat av: Lina

En kollega köpte nån salva från norge (med fiskrom i låter svinäckligt, men luktade inget eller så) Den var kanon mot hennes eksem på benen. Ett tips som dessa inte funkar som du vill.

2010-04-19 @ 05:01:26
URL: http://likar.blogg.se/
Postat av: Helena

Jag fick utskrivet en receptfri kräm av min hudläkare till mina eksem, ACO's cano derm och fungerar superbra! Billig och bra :)

2010-04-19 @ 08:54:04
URL: http://helenaidenas.se
Postat av: Josefin

Har samma problem från och till, beror ibland på att jag ätit för mycket laktos produkter. men gå till en läkare och be å få Elocon, mkt kortison och en stark salva men den hjälper.

2010-04-19 @ 09:34:19
URL: http://joas.blogg.se/
Postat av: Anna

håller tummarna för att det ska funka!

2010-04-19 @ 13:51:50
URL: http://viktigtbeslut.blogg.se/
Postat av: Fröken Frodig

Har själv mkt eksem på händerna/på bröstet och i ansiktet, Fenuril från Apoteket funkar för mej mot torrheten.

2010-04-19 @ 17:51:49
Postat av: Thea

Jag har haft jätteproblem med eksem, böjveckseksem. När jag blev äldre försvann det. Nu har jag problem med handeksem från och till. Hydrokortison fungerar för mig men nu har jag fått en starkare kortison av läkaren. Jag använder den väldigt sällan. Det är ju inte bra att använda kortison för mycket.Jag hoppas att krämen är bra, jag vet hur jobbigt det är med eksem.

2010-04-20 @ 19:39:06
URL: http://theasutmaning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0