God morgon?

Åh så segt det är idag. Haha, snacka om att man får skylla sig själv. Drack inte supermycket men jag tål ju ingen alkohol nuförtiden märker jag. Men som jag skrev i förra inlägget var det superkul!

Vaderna är verkligen ömma idag efter att studsande upp och ned. Men det känns grymt bra ändå. har laddat batterierna inför en ny vecka. Träna ska jag försöka så gott jag kan.

Men idag visar jag mig kanske inte från min mest attraktiva sida, hahaha.

Hur har er helg varit? =)

Kommentarer
Postat av: Sara (Träningsglädje)

man kan inte vara top notch alla dagar :-)

2009-03-29 @ 17:19:34
URL: http://traningsgladje.se
Postat av: Anna Drott

Haha, det är ju jättebra träning. Hoppa upp å ned. :) Jag ska ta en krogsväng nästa helg. Då ska jag inte sitta ned en minut! :)Kram å trevlig helg!

2009-03-29 @ 17:29:30
URL: http://viktdrottningen.blogspot.com
Postat av: sara

Hej där! Nu är lagen klara och all info inför tävlingen finns på min sida nu! Du är med i mitt motståndarlag ;) (ditt lag heter LAG TJOCKIS) .. skriv om du undrar något. KRAM /Bananen.

2009-03-29 @ 17:48:58
URL: http://bananensvikt.blogg.se/
Postat av: Mari

Hejsan!!Helgen har varit bra. Blev lite motion igår och idag har det slappats.Kram

2009-03-29 @ 19:28:52
URL: http://marimanfredsson.blogg.se/
Postat av: Linda

Bor du bara 5 minuter ifrån så tycker jag absolut att du ska köpa på USM. Riktigt härlig att ha nära till gymmet ju =) Fast iofs så jobbar du ju på iksu så då har du ju nära och träna där före/efter jobbet.

Tråkigt att du som jobbar där inte får träna gratis. Det tycker jag absolut att de skulle kunna bjuda på, IKSU som är så stort. De lär väl inte ha överdrivet svårt att få kunder så många aktiviteter som det finns att välja bland där :)Om du känner någon som har kort på USM så får du hänga med den personen på en gästträning gratis. Är ju värt att testa på innan man bestämmer sig för att köpa.

2009-03-29 @ 19:31:02
URL: http://ljnda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0