Det flyter på

Känns helt okej det här. Är inne i det nyttiga tänket igen och dagen har gått bra matmässigt! Känt mig hyfsat pigg och alert dessutom. Tror dock solen påverkar en del. Ljuset är ju peppande i sig, håller ni inte med?

Ut ur vintermörkret och in i den ljuva sommartid. Nåja, snart i alla fall.

Imorgon ska jag försöka träna igen. Och försöka läsa ikapp lite bloggar! Är så många man vill hinna med ju!

Hur går det för er andra?

Kommentarer
Postat av: Anonym

joo det går finfint för mig. Första dagen har förlöpt utan större problem måste jag säga!! skönt att vara igång igen, o det klart att vi kommer att vinna!

=) Kram

2009-03-31 @ 21:03:24
Postat av: emmy

joo det går finfint för mig. Första dagen har förlöpt utan större problem måste jag säga!! skönt att vara igång igen, o det klart att vi kommer att vinna!

=) Kram

2009-03-31 @ 21:03:33
URL: http://smaljeans.blogg.se/
Postat av: Cim

det går mega bra för mig :) fick hem min stegräknare och hälsopocketbok jag beställt ^^ och jag har köpt mig en våg..så nu börjar jag ta tag i vikten och hälsan :) nu är jag verkligen på gång :Dtack än en gång :D mvh // Cim

2009-03-31 @ 21:12:58
URL: http://cimsan.blogspot.com/
Postat av: Stina

För mej går det också bra... Jag har sprungit några km i solen idag och knäet känns helt ok. Dessutom har den här fastan (äter inget fika och godis och sånt nu under fastan) gjort att jag gått ner endel. Jag väger mig aldrig för jag tycker inte att jag behöver veta det. Däremot mätte jag min midja innan jag började och har nu minskat nästan 8 cm! :-)

2009-03-31 @ 21:44:33
URL: http://blabb.blogg.se/
Postat av: Karoline

skoja inte om ljuset! och värmen! idag när jag var ute i promenerade i förmiddags hade jag bara t-shirt och tjocktröja! det var en ca 12grader varmt och blåste bara typ 5m/s. så härligt! och ikväll vid elva snåret när jag satt på bussen hem och åkte förbi en så ntermometer-grej så stod den på 8grader! ÅTTA grader kl elva på kvällen. åhh. våren är här! :D

2009-03-31 @ 23:56:53
URL: http://wordsareveryunnecessary.webblogg.se/
Postat av: ida

det går bra med maten, men förkylning sätter fortfarande stopp för aktivitet...... :(

2009-04-01 @ 14:16:59
URL: http://halsorummet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0