Dags för sängen!

Nej hörrni! Ögonen går verkligen i kors på mig här. Har suttit och skrivit lite i era bloggar nu, men som vanligt har jag väl missat någon! Försöker följa så många som möjligt via bloglovin.

Men ärligt, det är fasen sjukt svårt att hinna med ibland. Speciellt när man jobbar heltid som jag gör. Tänk er de som har riktigt stora bloggar! De kanske inte kommenterar och läser så mycket andra förvisso, de har väl fullt upp med sin egen.

Två arbetsdagar kvar igen. Bara utförsbacken nu sedan är man i mål! Dvs det är snart helg ;-) Blir nog lugnt och framförallt nyktert. Ska bli skönt.

God natt och sov gott!

PS. Imorrn tror jag bestämt att ländryggen kommer vara öm av träningsvärk!! ;-)

Kommentarer
Postat av: emma

haha du får skaffa dig en assistent som tar hand om dina kommentarer ;)

2009-03-04 @ 22:41:35
URL: http://egolife.blogg.se/
Postat av: Malin

Riktigt duktigt jobbat på gymet! :) Som vanligt.

2009-03-04 @ 22:48:28
URL: http://malinjoe.blogg.se/
Postat av: Alexandra

ja, en väldigt skön dag helt enkelt:)

2009-03-04 @ 22:53:27
URL: http://sandystardust.blogg.se/
Postat av: Tjockisen

jag vet ibland är det verkligen inte lätt, vill inte ens tänka på hur många olika inlägg man läser varje dag, men samtidigt så kan man ju inte sluta, för man vill läsa och bli inspirerad :) Sov så gott!

2009-03-04 @ 23:00:46
URL: http://nomoreatjockis.blogg.se/
Postat av: sofie

svar: Jag tycker som du! det finns skillnader mellan könen, tyvärr :(

2009-03-04 @ 23:08:39
URL: http://sofieantonsson.blogg.se/
Postat av: Karin

svar: jag tror absolut att du kommer nå din målvikt. och ja, det är svårt att hitta den rätta balansen, när man är mitt uppe i hela den här karusellen. Som du säger, man är ju väldigt "tränings och matupptagen" just nu, men samtidigt så måste man ju få vara det med annars så blir det ju inga resultat.Men jag tror samtidigt att man måste tänka på att inte låta det ena eller det andra gå överstyr heller. Att även finna en balans i sin viktnedgång. Min tanke med min viktnedgång är ju ändå att även när jag har nått min målvikt att bibehålla dom träningsvanor som jag har och vara kostmedveten. Det är ju det enda sättet att hålla vikten i schack utan att behöva sjunka mer eller gå upp igen, i vikt.

2009-03-05 @ 05:53:36
URL: http://www.mariabecker.se/team-up/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0