Ännu en ny vecka

Ja mina vänner, då var det måndag igen. Vad händer? Jobbar ni eller har ni semester?

En annan ska ju iväg och jobba kväll igen... suck... var ju nyss jag gjorde det så det känns drygt att måsta göra det igen... Men men, blir ju några extra kronor i kassan i alla fall. Kommer väl till pass när man får semester. Fyra veckor kvar!!! Längtar så sjukt mycket...

Träning denna vecka lär således bli sporadisk. Igår var jag i alla fall på en liten promenad på kvällen så det var ju bättre än ingenting åtminstone!

Nu måste jag rappa på lite så jag hinner duscha och göra mig iordning innan jag måste traska till IKSU!

See ya!

Kommentarer
Postat av: Annika

Usch för att jobba i det fina vädret, men som sagt blir ju mer pengar i semesterkassan:) Hoppas din midsommar varit bra!

2009-06-22 @ 15:36:44
URL: http://annikafredby.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jag har inget jobb alls i sommar så jag bara latar mig, småshoppar då och då när jag tycker att jag har råd, sitter i hamnen och äter glass, umgås med vänner och familj och pojkvännen och hans familj, målar på deras hus, spelar sims 2 :)

2009-06-22 @ 20:54:45
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Otilia

Åh vad avis jag blir på dig som får träna på Iksu :-) Jag bodde i Umeå massa år och tränade där. Så otrligt härligt att kunna välja på ALLT. Där jag bor nu har jag 3 olika kort och är ändå långt ifrån det utbudet! Saknar Umeå!

2009-06-22 @ 23:11:16
URL: http://otiliasform.blogspot.com/
Postat av: Erika

Jag har också fyra veckor kvar, det låter sjukt långt bort när man säger det och vet att många redan börjat sin... Men man får väl tänka på att man har sitt kvar :D

2009-06-23 @ 21:54:52
URL: http://erjoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0