9 dagar kvar

Åhh tiden går bara långsammare och långsammare... Vill ha semme nu!! Inte för att vädret är det bästa men tänk att bara få vara ledig utan några speciella måsten.

Tack vare regnet var det ovanligt mycket folk på IKSU idag. Men det funkade ändå trots allt! Jag funderar på att träna imorgon innan jobbet. Men vi vet ju alla hur duktig jag är på att säga en sak och sedan göra en annan (läs: skita i det...) Men man upphör väl kanske aldrig att förvånas va ;-)

Sitter också och är sugen på att åka utomlands igen. Funderar på att dra i slutet på november, åt öster denna gång. Men vi får se om det kommer finnas några pengar till det. En sketen knegare som mig och en stackars student. Inte lätt att skrapa ihop stålar så snabbt då kanske. Men tiden får utvisa! =)

Nu kvällssoft i soffan!

Kommentarer
Postat av: Stina

Jag längtar också till semestern!!! På torsdag gör jag min sista dag...

2009-07-06 @ 22:33:24
URL: http://blabb.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Svar: Nejdå, jag hinner inte alltid läsa alla inlägg som de bloggare jag prenumererar på uppdaterar, men jag läser något då och då :) Resten markerar jag som lästa, annars blir jag snurrig om jag ska tänka på allt jag inte läst!

2009-07-07 @ 12:00:50
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Mari

Semester, vad är det???!!! Jag ska jobba hela sommaren. Har fått ett sommarjobb som jag slutar den 28 aug. Men jag ska inte klaga, har ju varit arbetslös i 5,5 år innan jag fick detta jobbet.Jag önskar dig en trevlig semeste.Kram

2009-07-07 @ 19:51:33
URL: http://marimanfredsson.blogg.se/
Postat av: irene

var med i en tävling på min blogg!

en länknig till julen bra va? passa på att va med nu!!

2009-07-09 @ 14:20:08
URL: http://irregronvik.blogg.se/
Postat av: Erika

Åhh ja semester, tusan vad långt bort den var i år... eller så säger jag varje år hehe. Jag längtar också utomlands... tacka vet jag Brasilien där det blåser men ändå så är det inte ens en aning kallt. Ligga vid poolen och läsa hade inte suttit helt fel med enda motionen som är lite bollspel i poolen eller att vifta med handen till servitören ;)

2009-07-09 @ 20:19:11
URL: http://erjoh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0