Hemgång

Ja idag tänkte jag ta mitt pick och pack och åka hem till Umeå igen. Det är konstigt det där, när jag skall till Sundsvall säger jag också att jag ska hem. =)

Varit en okej helg i alla fall med mycket skitsnack. Blir inte så mycket sånt för mig där uppe eftersom jag inte har lika mycket vänner där. Slutade med en sväng pä Aveny i lördags, var nästan som förr i tiden hehe.

Imorgon är det upp 4.30 som gäller. Och träning ska det bli efter jobbet. För ni tror väl inte jag tränat i helgen va? Nej... ;-P

Kommentarer
Postat av: ullis

Mm jag känner igen det där med att säga åka hem när det gäller två städer, så kommer det alltid vara för mig med.Härligt att sticka iväg och träna.

KRAM

2009-04-13 @ 10:40:36
URL: http://iamviktig.blogspot.com
Postat av: Lovisa

Äh, alla dagar behöver man inte träna :) Har inte rört en fena när det gäller gym på hela lovet, bara gått promenader vissa dagar. Ska ta tag i träningen imorgon hade jag tänkt ! :)

2009-04-13 @ 16:15:34
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Anneli

Visst är det konstigt att det ska vara så svårt att ta sig ut och röra lite på sig =PFör min del får det vänta till imorgon. Då blir det hårda bud, spinning för första gången på väääldigt länge. =S

2009-04-13 @ 16:17:22
URL: http://halsofreaket.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0