Indisk kycklinggryta

4 portioner
4 kycklingfiléer
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 litet blomkålsstånd (eller ta fryst)
olivolja
1 msk curry
2 tsk spiskummin
1 burk krossade tomater
8 dl kyckling- eller grönsaksbuljong
1 dl rostade solrosfrön

Tillbehör: Grekisk eller turkisk yoghurt

Skär kycklingen i små bitar. Hacka lök och vitlök samt bryt blomkålen i lagom stora bitar. Bryn kycklingen i lite olivolja så de får färg. Tillsätt all lök, curry och spiskummin och rör om. Häll i krossade tomater samt buljongen och låt koka ca 15 minuter. Lägg sedan i blomkålen och låt det koka ytterligare 2 minuter

Strö över solrosfrön och servera med en klick youghurt

Tips: Var lite försiktig med buljongen. Häll på lite i taget för att se hur vattnigt det blir. Man vill ju inte att det ska bli soppa!

Kommentarer
Postat av: Sabine - Ab imo pectore

gott!!

2009-03-19 @ 14:05:54
URL: http://enibas.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

åh vad gott =)

2009-03-19 @ 14:09:31
URL: http://fashionstars.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Det lät gott!

2009-03-19 @ 20:17:11
URL: http://caffeineaddict.blogg.se/
Postat av: Erika

Kommer det receptet från.. äsch vilken receptbok var det nu igen?.. Tror det var den rätten jag åt en gång förra veckan.. låter exakt likadant i alla fall :P

2009-03-19 @ 20:53:12
URL: http://mittlivvackertrosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0