Varför extra fet mat?
Eftersom jag äter enl Low Carb High Fat (LCHF) så gör jag min mat extra fet därför att energin skall komma huvudsakligen från fett och inte kolhydrater!
När man äter lite kolhydrater måste man ju komma upp i kalorimängd ändå så inte kroppen svälter sig själv. Därför lagar jag t.ex mat med fetare grädde osv! =)
PS. Har ni frågor så ställ dem gärna, men ibland glömmer jag av att svara. Och ibland svarar jag i era egna bloggar. Får ni inte svar så fråga igen! Jag är ju lite yr av mig och vet inte vad jag svarat på och inte... :-P Maila går också bra om det är något ni väldigt gärna vill ha svar på! Kollar mailen 1 gång om dagen. Mailadressen hittar ni i blå rutan till vänster.
När man äter lite kolhydrater måste man ju komma upp i kalorimängd ändå så inte kroppen svälter sig själv. Därför lagar jag t.ex mat med fetare grädde osv! =)
PS. Har ni frågor så ställ dem gärna, men ibland glömmer jag av att svara. Och ibland svarar jag i era egna bloggar. Får ni inte svar så fråga igen! Jag är ju lite yr av mig och vet inte vad jag svarat på och inte... :-P Maila går också bra om det är något ni väldigt gärna vill ha svar på! Kollar mailen 1 gång om dagen. Mailadressen hittar ni i blå rutan till vänster.
Kommentarer
Postat av: Think Thin
Jo ja vet, det är bara svårt att hitta.. + att jag går i skolan så mkt och jobbar resten av tiden så jag hinner inte alltid "laga" mat, vill ju att de ska gå fort när man kommer hem och är vrålhungrig
Postat av: Mari
Hejsan!
Pannkakan gräddas i ugnen. Precis som en vanlig fläskpannkaka.
Kram
Postat av: Tjockisen
Den där frågan får jag ofta och du svarade väldigt bra. får länka hit nästa gång ;) Kram!
Postat av: Anna Drott
Hej! Nu har jag hittat till dig!
Fungerar LCHF-metoden bra? Jag är intresserad av "riktiga" berättelser!
Kramar
Postat av: veronica
Tack för svaret :D
Postat av: carolina
Wow, 21 kilo! Riktigt bra blogg btw!
Postat av: Anonym
Vilken bra blogg :) !!
Trackback