No pain, no gain.

Åh denna träningsvärk. Bröstet är helt hur funktion känns det som. haha! Axlarna likaså. Men samtidigt är det skönt... som bekant!! Det är ju det som är det tråkiga med att träna ofta... Kroppen vänjer sig ju och man får ingen träningsvärk. För trots att det inte är svinskönt med värken så är det ju ändå tillfredsställande. Hehe, kanske bara jag som är sådär konstig ;-)

Så kan vi väl ta dagens fråga till er:

Är ni bra på att stretcha? Varför/varför inte?

Jag är asdålig på att stretcha då jag tränar själv. När man går på pass blir det ju automatiskt. Men när jag tränar själv... näää lite töjningar här och där och sen är jag less efter några minuter. Är jag ensam?

Till värmen vill jag...

Kommentarer
Postat av: Caroline

Det är en sorts hatkärlek till träningsvärk ja. Det är en känsla av nöjdhet o stolthet men ändå så gör det så förbaskat ont. Vill resa till solen me...men först vill ja komma i form. Beach 2009, här kommer ja!

2009-02-27 @ 10:12:49
URL: http://carromeller.blogg.se/
Postat av: EmmaWee

Om du inte stretchar kommer du bli som mig... släpandes på högerbenet ;)

2009-02-27 @ 10:26:12
Postat av: Stina

Jag vet att man ska stretcha. Att man kan få ont och besvärligt. MEN... det är ju såååå tråkigt! Jag gör precis som du. På pass blir det ju gjort, men när jag tränar själv (särskilt efter löpning) blir det mkt sporadiskt. Skärpning! :-)

2009-02-27 @ 12:02:23
URL: http://blabb.blogg.se/
Postat av: Nightfall

Jag älskar också träningsvärk! Får jag inte träningsvärk så känns det inte som jag har tränat tillräckligt hårt haha :P men jag har fått lära mig att musklerna vänjer sig vid träning på olika nivåer hela tiden, så om man ökar nivån alltså tränar med tyngre vikter tex så får man träningsvärk av det för att musklerna inte är van vid så tungt arbete.

2009-02-27 @ 15:00:42
URL: http://nightfalls.blogg.se/
Postat av: Maribella

Jag läste någonstans (vet inte var!) för inte så länge sedan att det är en myt att streching hjälper mot träningsvärk! Vad vet jag? Jag stretchar inte och får bara träningsvärk när det gått lång tid mellan träningen.

Snygg bild förresten, man längtar verkligen till solen nu!

Kram

2009-02-27 @ 16:59:43
URL: http://maribellassk.blogspot.com
Postat av: Lovisa

Jag trodde att det bara var jag som gillar träningsvärk, hihi. Det känns att man har tränat och att det faktiskt ger resultat (även om resultatet märks som värk), men jag tycker faktiskt att jag är ganska duktig på att stretcha också. Jag tycker det är så härligt att få sträcka ut musklerna efter att ha tränat.

2009-02-27 @ 18:02:03
URL: http://lozzan.blogg.se/
Postat av: Mari

Du är inte ensam om att inte stretcha. Jag hoppar också över det när jag vattengympatKram

2009-02-27 @ 18:30:23
URL: http://marimanfredsson.blogg.se/
Postat av: Madde

Jag slarvar också alldels för mycket med stretchingen men det kanske blir bättre efter utbildningen ;) När kroppen vänjer sig och det känns som att träningen inte tar så gäller det att våga lägga på mer vikter och utmana sig själv... då kommer träningsvärken igen :)

2009-02-27 @ 20:36:42
URL: http://villakungsnas.blogg.se/
Postat av: Lotta

Ja du lite med den varan kan det bli lite av ibland, men oftast är jag duktig och då stetchar jag mellan setten...och sen så går jag ju på Yoga 2 ggr/vecka och det hjälper ju mycket...testa!!

2009-02-28 @ 08:51:06
URL: bhttp://bondbruden.wordpress.com/
Postat av: Tjockisen

nej du är verkligen inte ensam om det, det är ju så otroligt tråkigt, önskar verkligen att jag vore bättre, men men :P

KRAM!

2009-03-01 @ 22:20:39
URL: http://nomoreatjockis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0