Hjälp mig

Tänkte be er om hjälp att göra ett slags schema över styrketräningen. Vilka muskelgrupper man skall/bör träna under samma träningstillfälle osv. Skriv gärna hur ni delar upp det! Måste få någon slags struktur ganska omgående om det skall ge några resultat!

Kommentarer
Postat av: Desiré

Du skulle ju kunna fokusera på armar och axlar vid ett pass, rygg och mage vid ett annat och sen ben och rumpa? Fast jag har för mig att det inte är så bra att träna rygg och mage på samma pass iofs.. Någon som kan bekräfta om jag har fel/rätt?

2009-02-11 @ 20:02:59
URL: http://www.dessi.se
Postat av: Linda

Jag kör tre pass i veckan.Pass 1 Rygg + biceps

Pass 2 Bröst + triceps

Pass 3 Ben + AxlarSedan brukar jag lägga in mage lite när jag känner för det.

2009-02-11 @ 20:03:18
URL: http://ljnda.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag har fått ett pass av gyminstruktören. Där är det blandade grupper. :)

2009-02-11 @ 20:10:15
URL: http://starlady.blogg.se/
Postat av: Karoline

när jag styrketränade så körde jag biceps, rygg och baksida lår vid ett pass, vid nästa triceps, mage, framsida lår, och vid de tredje axlar, bröst, in- och utsida lår och vader. och sen rullade jag på, det funkade finfint för mig. :) (jag delade upp det så så att man inte var helt död i den kroppsdelen när man skulle köra nästa muskelgrupp liksom, för att maximera träningen helt enkelt).

2009-02-11 @ 20:57:15
URL: http://wordsareveryunnecessary.webblogg.se/
Postat av: Elina

Fråga en instruktör på gymmet, dom vet exakt hur du ska träna.Blanda styrke och kondition. Du behöver inte dela upp muskelgrupperna på olika dagar. Du kan köra igenom hela kroppen när du tränar, men då ska du inte träna 2 dagar efter varann.

2009-02-11 @ 21:01:26
URL: http://xxelinaxx.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag brukar köra rätt olika, får lyssna lite på vad kroppen säger från dag till dag. Men jag förstår din frustration att vilja skapa struktur, så var jag i början. Jag tror på att köra två muskelgrupper som är en bit ifrån varandra, annars blir det lätt att man tröttar ut den ena när man kör den andra (tex triceps och biceps på samma).

2009-02-11 @ 22:33:03
URL: http://emmawee.blogg.se/
Postat av: Madde

Jag kör tex bröst och biceps, rygg och triceps, axlar och mage eller ben. Fast om det går för länge mellan passen kör jag kanske tre muskelgrupper istället för två. Kör ofta mage islutet på alla pass och kör det som inte blivit av på ett tag när jag kör axlar. Finns många varianter. När jag gått kursen kan jag hjälpa dig med ett pass om du vill =) Fast det är ju ett tag dit tyvärr

2009-02-12 @ 08:07:47
URL: http://villakungsnas.blogg.se/
Postat av: jennie

Det bästa är nog att fokusera på vissa delar av kroppen under samma pass , som tex axlar , armar och bröst muske och andra gången kanske ben och rumpa :) Sen när du lägger ipp träningen eller när du kör på maskinera, kör 3x10 eller 2x15 på varje. Men se till att vila någon/några sekunder mellen gångerna så att du inte gör dig illa. Det där med att om man tränar magen så ska man inte träna ryggen, jag tror det är tvärtom ^^ Tränar du magen så måste du träna ryggen, men jag är inte säker :P Lycka till ! Och jag gilllar din blogg :)

2009-02-12 @ 11:00:35
URL: http://jenniegrimberg.blogg.se/
Postat av: Caroline Bernadotte

Din blogg diggar jag och jag ska följa den varje dag!

den akn hjälpa många faktiskt!

2009-02-12 @ 11:44:15
URL: http://carolinekhamo.blogg.se/
Postat av: JojjeB

Hej Emma!Skrik till när du har tid på msn så kan vi språka lite kring vad du har för mål med gymmandet och utifrån det kan jag ge dig några tänkbara träningsupplägg. Som du vet är jag totalnördig på träningslära och tycker det är roligt att lägga scheman. Ha det!

2009-02-14 @ 18:11:28
URL: http://jojjeb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0