Sport-BH

Jag beställde en ny sport-BH från Ellos nyligen. Och den var faktiskt riktigt bra! Till ett bra pris dessutom. Hade även rabatt så det blev inte dyrt alls! Tror jag ska köpa en till fast i vitt!

Rekomenderas. Jag tog en mindre storlek på kupan (D istället för E/F) för att den skulle sitta åt hårt. Och det gör den. Funkar bra till löpning!! Visst, det skumpar lite men det gör det ju oavsett vad man har på sig om man inte tejpar brösten med silvertejp typ :-P

Kan nämna att det inte är brottarrygg på den. Men axelbanden sitter där de ska och glider inte runt. Är mjuk att ha på sig också, man känner inte att det skaver någonstans t.ex!

Bild: Ellos.se


Kommentarer
Postat av: Carolina

Hittade precis hit via en annan viktblogg och nu är jag ännu mer peppad att kämpa hårdare!! Du är grymt duktig måste jag säga.

2010-02-12 @ 11:38:33
URL: http://bluppan.blogg.se/
Postat av: Jessica

Den där såg riktigt bra ut ju, behöver en ny. Iofs har jag precis börjat komma i min gamla tränings bh men skulle behöva en som delar upp saker och ting lite inte bara trycker in allt :) så tack för tipset



Peppkram

2010-02-12 @ 14:09:21
URL: http://smalajessie.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Själv har jag beställt en från www.hogengard.se (vet inte om de stavas så. Men den hade fått bäst i test i Friskispressen av de med större bröst. Hoppas den funkar! (De sägs att den ska sitta som pansar så man hoppas ju, eller att brösten ska försvinna, vore nog det bästa)

2010-02-12 @ 16:48:19
URL: http://teoria.blogg.se/
Postat av: Elin Veronica P

Shock Absorber (köpte mina på löplabbet), en stl för liten. Those puppies are not going ANYWHERE! Den sydda motsvarigheten till silvertejp.

2010-02-13 @ 09:37:39
URL: http://elinveronicap.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0