Snart, snart helg

Två dagar kvar... Jag vet att jag tjatar men jag ogillar verkligen att jobba kväll. Det är så sjukt tråkigt. Ensamt och dant. Man är ju omgiven av ett par tusen människor men man är ändå ensam. Folk kollar snett på en för att man är städare, gnäller att man inte gör tillräckligt bra, eller för att man är i duschen och håller på, tilltalar en inte då de kommer in i fikarummet osv. Man får alltid heja först... Men sånt är livet. Och alla är verkligen inte likadana. Så drar inte alla över en kam =) En del som tränar/jobbar där är jättegulliga och snälla.

Hur som helst, kollar på Idol nu. Alltid lika intressant och kolla på de som är värdelösa, haha. Jag kan inte heller sjunga men jag skulle aldrig ställa mig där och tro att jag kan heller =) Brukar ni följa Idol, eller?


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vill tipsa dig det senaste från Freestreet. Var med och tävla om en rosa laptop.



Gå in här bli medlem och läs vidare.

100% gratis

http://www.freestreet.se/?r=135

2009-09-09 @ 23:12:35
Postat av: Karoline

nej jag brukar inte följa idol men kollade ikväll för en gångs skull :P jag och min plastmutt kom in på hur dom här uttagningarna går till. hon har nämligen en vännina vars dotter har varit nere i mamlö på uttagningarna två gånger, och hon berättade att först får man sjunga för en jury, och tycker dom att man är okej så går man vidare till en till och är det fortfarande okej så får man äntligen träffa den riktiga juryn. men schysst mot dom som är värdelösa. dom kan ju inte vara med på att "nu ska vigöra bra tv och skämma ut er" - eller? :S

2009-09-09 @ 23:20:27
URL: http://wordsareveryunnecessary.webblogg.se/
Postat av: Anna Drott

Det där är så jävla knepigt alltså. Å det tråkiga är att våra städare på jobbet är så vana vid att folk ignorerar dem att de mest tittar ned i vagnen.



Jag snackar med städarna varje dag och hyser den största respekt för det arbete de utför!



Kramar

2009-09-10 @ 06:41:55
URL: http://viktdrottningen.blogspot.com
Postat av: Lina

Jag följde Idol förra året, men jag orkar inte med det där längre. Det är ändå alltid fel som vinner. :P

2009-09-10 @ 07:08:19
URL: http://linasliv.blogg.se/
Postat av: ⋆ Mysan - myafsolhem.blogg.se ⋆

Jag följer Idol iaf :)

2009-09-10 @ 08:48:36
URL: http://myafsolhem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0