Trött i ryggen

Usch, ingen bra dag idag känner jag, formmässigt. Trött i ryggen och stel i hela kroppen nästan. Kände redan imorse att det skulle bli tungt att jobba. Men jag tog mig igenom arbetsdagen i alla fall! Med lite tid tillgodo ;-) Inte så dumt.

Vägning i tävlingen idag också. Blev inget minus för min del utan står kvar på samma vikt... 68 kg. Missnöjd som fan men jag ska ta itu med skiten ordentligt.Tycket inte den där riktiga kämparviljan funnits hittills i år. Men men, har ju som slutmål att ligga stabilt på 65 kg till jul så jag har ju ett tag på mig att ta mig dit ;-)

Nu ska jag väl fixa någon slags middag.

Kommentarer
Postat av: sofie

fan va najs det måste kännas att va så nära målet! :D

kram

2009-04-20 @ 18:13:22
URL: http://bolli.blogg.se/
Postat av: Mia

Det kommer du fixa...till jul är de många månader.. bli inte för kilo fixerad (hur lätt de nu e i en pågående tävling) glöm inte bort att du ska må bra oxå inte bara må bra när kilona rasar..Jag tror på dig!!! Du kommer fixa de..

2009-04-20 @ 19:51:37
URL: http://omingetochlitetill.blogg.se/
Postat av: Bella

Starkt jobbat:) Ta det lugnt nu ett tag istället om du har ont i ryggen, vi vill ju inte att det ska bli värre! Drick mycket vatten så går du förhoppningsvis ner lite ändå:) Hoppas ryggen bli bättre iaf!

Kram

2009-04-20 @ 20:08:26
URL: http://bellascomeback.blogg.se/
Postat av: Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

åh vad jobbigt!

2009-04-20 @ 21:25:40
URL: http://fashionstars.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0